Skip to content
medium

Vitam's nieuwe circulaire servicekantoor symbool voor visie op toekomst

28 okt 2019 |

'Volop potentie voor groei, met alle aandacht voor vitale mensen in een vitale wereld'

Op 20 december verhuist Vitam haar servicekantoor naar een nieuwe locatie aan de Burgemeester Burgerslaan in Den Bosch. Na 16 jaar werd het ‘Schijndelse jasje’ te krap voor de Brabantse cateraar en volgde de zoektocht naar een nieuwe locatie. De beoogde groei van de organisatie was het uitgangspunt, met mogelijkheid om het pand volledig in te richten op de wendbare manier van werken die zij omarmt. Inmiddels is gestart met de verbouwing die - volledig in lijn met haar visie ‘vitale mensen in een vitale wereld’ - geënt is op de nieuwste inzichten op vitale werkplekken én met gebruik van circulaire materialen en producten.

Begin dit jaar kondigde Vitam aan op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor haar servicekantoor. De cateraar – met inmiddels meer dan 250 restaurants door heel Nederland - wilde in ieder geval trouw blijven aan haar Brabantse roots en vond een meer dan geschikte thuisbasis in een pand langs de A2 in Den Bosch. Hier zal Vitam – samen met haar zusterbedrijven binnen de JHB Group – de vierde en vijfde verdieping bewonen.

De Vitam formule in al zijn facetten

Voor de interieurarchitecten - Joost van Pelt (JOOOST) en Pieter Verbaak (PJOTR Design)- was het de opdracht om middels het ontwerp het Vitam verhaal te symboliseren: Vitaliteit en circulariteit in de kern én ondersteunend aan de 12 ingrediënten van wendbare organisatie volgens Diana Russo. Als speler in de gastvrijheidsbranche ademen de ruimtes een open en aangename sfeer, waar medewerkers op een vitale manier (samen)werken en zich – net zoals hun bezoekers – snel thuis voelen.

 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!Download whitepaper: Vitaliteit op het werk