Skip to content

Verbluffende Vitammers

Hospitality en de ontwikkeling van onze medewerkers; twee thema’s waar we veel aandacht aan besteden binnen Vitam. We hebben deze dan ook gecombineerd in een nieuwe hospitalitytraining voor al onze medewerkers: Verbluffend Vitam.

gastvrijheid

Bij Vitam draait alles om hospitality; iedere dag weer willen wij onze gasten, opdrachtgevers en andere stakeholders verbluffen met onze goede service. Onze gastvrije medewerkers - Vitammers - zijn daarin cruciaal. Zij krijgen de vrijheid om te ondernemen en dragen zo bij aan een ontspannen omgeving waar genieten en samenkomen centraal staan.

Doordat de verantwoordelijkheid bij de teams op locatie ligt, hebben zij de ruimte om optimaal in te spelen op de wensen en behoeften van de gasten. Met echte aandacht - voor gasten, het eten, het restaurant en elkaar – maken onze medewerkers dan ook het verschil en creëren zij een hospitalitybeleving.

Gastvrijheid

Training Verbluffend Vitam

Omdat gastvrijheid zo belangrijk is in onze dienstverlening, hebben wij in samenwerking met onze partner MOOVS. een hospitalitytraining ontwikkeld voor al onze medewerkers:  Verbluffend Vitam. Deze training bestaat uit e-learnings, een interactieve workshop en een reflectieopdracht, en is gericht op het continu verbeteren van de service. Het thema Verbluffend Vitam blijft ook na de training actueel omdat wij hier voortdurend impulsen voor geven, bijvoorbeeld in teamoverleggen, in interne communicatiemiddelen en tijdens personele aangelegenheden.

Zo zorgen we ervoor dat we anderen verbluffen, in alles wat we doen.