Skip to content
Koksopleiding

Nieuwe leerlingen koksopleiding 2020/2021 geslaagd

13 jul 2021 ||

Afgelopen week hebben de dertien deelnemers van de Vitam Koksopleiding 2020/2021 hun koksdiploma behaald. Via een drive-in op het Koning Willem 1 College konden zij hun diploma in ontvangst nemen. Vervolgens zijn alle geslaagden naar het servicekantoor in ’s-Hertogenbosch gekomen voor een gezellige en feestelijke lunch.

Koksopleiding Vitam & KW1C

Sinds 2019 heeft Vitam een unieke samenwerking met het Koning Willem I College, die lesgeeft op basis van de ‘Dutch Cuisine’. Deze eenjarige koksopleiding is speciaal opgezet voor onze medewerkers. Deze Vitam-klas volgt de erkende niveau 2-opleiding. Naast dat de Vitammers in de praktijk bezig zijn, gaan ze de schoolbanken in om nieuwe culinaire bereidingen en technieken onder de knie te krijgen. Bij deze opleiding staat gevarieerd en seizoensgebonden koken centraal. De deelnemers focussen zich op creativiteit, gezondheid en duurzaamheid.

Vorige week was het alweer de tweede lichting die hun koksdiploma niveau 2 in ontvangst konden nemen. Aankomende september start van de nieuwe ronde leerlingen met deze opleiding.

Gefeliciteerd Vitammers met het behalen van jullie welverdiende diploma!

Delftse Poort - 2740

diploma 2