Skip to content
WhatsApp Image 2019-09-03 at 14.21.00

Duurzame dinsdag-lunch bij de Nationale Politie: 100% plantaardig

Het is duurzame dinsdag, de dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Volledig in dat thema organiseerde onze opdrachtgever De Nationale Politie een sessie over dit onderwerp. Dat moest natuurlijk ook culinair omlijst worden, op gepaste wijze. En daar leverden wij maar wát graag onze bijdrage aan.

De lunch werd bereid door onze chef Vince Bouchier (voorheen Instock) en werd samengesteld door Smarter Food Choices. Oprichtster Lisa Stel ondersteunt organisaties om in het bedrijfsrestaurant de transitie te maken naar duurzamer, gezonder, eerlijker én lekkerder eten, voor tevreden medewerkers en een duurzame aarde. En dat dat een perfecte match is met onze dagelijkse missie, was te proeven! Wat voor de gasten een verrassing (en voor sommigen even wennen) was: De lunch was 100% plantaardig, met kleurrijke wraps en quiches, vegan broodjes worst en hamburgers.

Duurzame lunch

Voor Vitam is een sessie als deze een echte ‘kers op de taart’ omdat het bewijst dat je met duurzaam eten niet alleen positief impact maakt, maar dat het vooral ook erg lekker is!

 

Meer lezen over duurzame eetgewoontes? Download het E-book 'Doe mij maar vega!':

E-book doe mij maar vega