Skip to content
medium (15)-1

‘Bakery Café’ nieuwe smaakvolle ontmoetingsplek voor Jheronimus Academy for Data Science in Den Bosch

Vanaf maandag 24 augustus runt horeca-cateraar Vitam voor de Jheronimus Academy for Data Science (JADS) een ‘Bakery Café’ in de Mariënburg Campus, een monumentaal kloostercomplex in het centrum van Den Bosch. Vitam beantwoordt hiermee aan de behoefte van JADS om een ontmoetingsplek te realiseren voor studenten, medewerkers, ondernemers en gasten.

In het Bakery Café geniet je de hele dag van een goede kop koffie of thee en een uitgebreid food assortiment: van een homemade granola-ontbijtje en een gezonde slice bananencake, tot rijkelijk belegde broodjes, luxe tosti’s en verse soepen en salades. Maatwerk en snelheid staan centraal in het Bakery Café: gerechten worden ‘on the spot’ bereid, waardoor de verskwaliteit gegarandeerd is en Vitamrekening kan houden met de individuele wensen van haar gasten.

Bakery CafeMaatwerk, flexibiliteit en snelheid van handelen, waren voor JADS de redenen om voor Vitam als nieuwe cateraar te kiezen. Naast het Bakery Café verzorgt Vitam ook de banqueting en envenementen binnen de Mariënburg Campus. Focus van het gehele aanbod ligt op verse en seizoensgebonden producten. JADS is een mooie toevoeging aan de tak Campuscatering van Vitam, waar de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hogeschool Zuyd al enige tijd onderdeel van uitmaken. Hogeschool Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven (open per januari 2019) zijn hier onlangs aan toegevoegd.

 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!Download whitepaper: Vitaliteit op het werk