Dé 4 belangrijkste trends in bedrijfscatering voor 2021

Vitam, niet meer normaal!

Welke trends hebben invloed op de manier waarop cateraars hun dienstverlening invullen? We kunnen stellen dat de waarde van eten en drinken nog steeds belangrijk is, op alle fronten. Zo wordt voeding steeds minder gezien als alleen brandstof voor het lichaam, maar als basisvoorwaarde voor een vitaal leven.

Eten en drinken is en blijft een verbindende factor en het bedrijfsrestaurant fungeert als sociaal hart binnen een organisatie. Gezond eten heeft door de crisis nog meer belangstelling gekregen en mensen gaan weer meer naar de specialiteitzaken. In dit trendrapport vertellen we je er alles over aan de hand van de volgende vier trends, waarvan wij verwachten dat ze de toon gaan zitten binnen de bedrijfscatering de komende jaren.

Trend #1 - Me-time wordt we-time
Trend #2 - Goede gezondheid is het nieuwe rijkdom
Trend #3 - Mentaal gemak
Trend #4 - Grab the control

Benieuwd naar deze vier cateringtrends? Vul hiernaast je gegevens in, dan sturen we je het gratis trendrapport als PDF toe.