Skip to content
medium (2)

Vitam vernieuwt bij Erasmus Universiteit Rotterdam: Gezelligere restaurants, meer vegan opties en écht lekkere koffie

19 sep 2019 ||

Ook in het nieuwe academische jaar genieten gasten, medewerkers en bezoekers - in de Vitam restaurants op de EUR Campus - van lekker, gezond en verantwoord eten en drinken. Maar er is ook veel nieuws te ontdekken, in de vorm van verrassende concepten, aanpassingen in het assortiment en nieuwe aankleding in de verschillende outlets.

Food for thought

‘Food for Thought’ staat nog steeds in de kern van het concept. Het staat voor het gegeven dat goed en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaal leven. Zodat je iedere dag in staat bent om goed te presteren. Zoals standaard in de Vitam formule, koken de chefs vers en met veel groenten, bij voorkeur van het Nederlandse seizoen: dan is de kwaliteit het beste en wordt het milieu zo min mogelijk belast. En precies in dát kader gaat Vitam sterker samenwerken met Erasmus Food Lab: op naar nog duurzamere eetgewoontes!

In Erasmus Magazine

Erasmus magazine wijdde een artikel aan de samenwerking én alle veranderingen die de komende maanden kenmerkend zijn voor de vernieuwde aanpak. Benieuwd? Lees hier het artikel of neem zelf een kijkje op de campus!

 

Meer lezen over duurzamere eetgewoontes? Download het E-book 'Doe mij maar vega!':E-book doe mij maar vega