Skip to content
IMG_5161_bewerkt-700x700

Op plek 8 in de Top 25 Grootste Cateraars 2018!

22 jun 2018

De Top 25 Grootste cateraars van Nederland biedt een goed inzicht in de stand van zaken in de branche. Er is dit jaar geïnvesteerd in duurzaamheid en circulariteit. Als het aan onze Top 25 ligt, wordt Nederland steeds duurzamer, gezonder en vitaler.

Vitam, met een omzet van 56,2 miljoen, is gegroeid naar plek 8 in de top. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Hoe komt deze groei?

We mogen ons afficheren als de meest vitale cateraar van Nederland. In 2017 werd dat beleid nog duidelijker zichtbaar op de 188 locaties in het land waar wij actief zijn. “We hebben onze focus verlegd naar het realiseren van onze nieuwe missie: ‘Mensen verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl’. Zo hebben we het vitaliteitsconcept dat we voor de Belastingdienst hebben ontwikkeld in de praktijk gebracht. We richten ons daar niet alleen op gezonde(re) voeding, maar communiceren actief over een gezonde levensstijl, organiseren (sport)activiteiten en gaan voedselverspilling tegen.”

Tevens hebben we het afgelopen jaar veel aandacht gegeven aan het eten van minder vlees. Zo hebben we ondanks onze forse groei in 2017 5000 kilo minder vlees ingekocht. Dit staat gelijk aan de CO2 uitstaat van 338.000 KM autorijden, of aan het jaarlijks stroomgebruik van 52 huishoudens, dan wel aan ruim 20.000 maanden douchen!

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!Download whitepaper: Vitaliteit op het werk