Bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Gezond eten is een mindset die gerealiseerd kan worden door mensen bewust te maken van de voordelen van een gezonde levensstijl. Onze bedrijfscatering draagt hieraan bij. Zo koken onze koks elke dag vers op locatie en verleiden zij de lunchgasten met gezonde, eerlijke en lekkere gerechten.

Onze medewerkers worden begeleid en geïnspireerd door onze eigen foodpioneers: een team van uitmuntende chefs die begeleiden, inspireren en motiveren op culinair gebied.

Bedrijfscatering met een missie

Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. In onze bedrijfscatering vertaalt deze missie zich in de volgende pijlers:

Vitale werknemers

Wij weten als geen ander dat goed, lekker en gezond eten en drinken bijdragen aan tevreden en vitale medewerkers. En een vitale werknemer is een productievere werknemer. Binnen onze bedrijfscatering stellen wij onszelf tot doel om onze gasten dagelijks te verrassen en te verleiden tot een verantwoorde keuze.

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een grote rol in het behoud van onze planeet. Binnen onze bedrijfscatering doen we er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan, maken we gebruik van lokale producten en geloven we in circulair ondernemen.

Bevlogen personeel

Door middel van kookstudio’s, trainingen en recepturen stimuleren wij onze collega’s om zelf heerlijke gerechten te bedenken en te creëren. Deze aanpak leidt tot een hoge gastvrijheidsbeleving in onze restaurants. Doordat wij in ons personeel geloven neemt het zelfvertrouwen toe en gaan zij stralend en vol energie te werk.

Maatwerk

In ons catering bedrijf zul je geen standaardconcepten, formules of huislabels vinden. Wij zijn van mening dat een bedrijfsrestaurant perfect moet aansluiten bij de cultuur van een organisatie en gaan daarom elke samenwerking aan op basis van maatwerk.Samen met de opdrachtgever bespreken wij de mogelijkheden en creëren zo een persoonlijke oplossing voor elk bedrijf.

Missie in actie

Met onze bedrijfscatering houden we het niet alleen bij mooie woorden, maar zetten we stappen om onze missie om te zetten in actie. Zo maken wij het verschil:

Good Food assortiment

Good food

Als gezonde cateraar zijn wij altijd op zoek naar verbetering van ons assortiment. Good Food is op vier kernwaarden gebaseerd: verantwoord, zorg voor dier en milieu, huisgemaakt en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Verse groenten

MVO

Onder circulair ondernemen verstaat VITAM het duurzaam beheer van natuurlijke bronnen, het beperken van voedselverspilling en het optimaliseren van reststromen. Een goed voorbeeld is Parkcafé Groen:

Roland Biermans

Food Pioneers

Onze Food Pioneers zijn ons culinair DNA, de aanjagers van creativiteit en innovatie in onze restaurants. Altijd in lijn met onze missie. Het resultaat: recepten waar we van genieten en gezond eten dat smaakt naar meer.

Bedrijfscatering bij Provincie Groningen

Sinds 2015 verzorgt VITAM de bedrijfscatering voor ruim 900 medewerkers van de Provincie Groningen. Hospitality is één van de belangrijkste speerpunten van de samenwerking en als resultaat won de afdeling Facilitaire Zaken in 2018 de Facility Beleving Award!

VITAM Bedrijfscatering bij Provinciehuis Groningen

Ook zij kozen voor bedrijfscatering van VITAM

Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij onze missie en kiezen ervoor hun werknemers te verleiden voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Zij kozen voor bedrijfscatering van VITAM:

Klaar voor gezonde bedrijfscatering?

Enthousiast geworden over de voordelen van een vitale en verantwoorde bedrijfscatering?

Laatste nieuws en blogs

  • Food Pioneers VITAM verleggen culinaire grenzen in catering

    Misset Horeca interviewde onze kwaliteit-conceptcoach Peter Nass over zijn loopbaan bij VITAM en zijn dagelijkse ambitie om - samen met zijn team van Food Pioneers - ieder dag onze gasten te verleiden tot de gezonde en verantwoorde keuze. Hoe? Met goed en lekker eten! […]

  • 'Dag tegen zout' tijdens de BBQ + recept

    Binnen ons streven om onze gasten te verleiden tot de gezonde keuze - én als partner van De Nierstichting - zetten wij ons dagelijks in om onze gasten zoutbewuster te maken. 85% van de Nederlanders eet namelijk te veel zout. Dat kan de bloeddruk verhogen en nierschade veroorzaken. Het is dus een gezonde keuze om dagelijks minder zout te eten. Tijdens het BBQ-seizoen is dat nog wel eens een uitdaging... […]

  • Hoe stimuleer ik vitaliteit onder mijn werknemers? [ 6 praktische tips! ]

    Vitalere medewerkers zijn gelukkiger, productiever en sterker betrokken bij de organisatie. Een hoge vitaliteit onder werknemers heeft voordelen voor het bedrijf én voor de werknemers zelf. In deze blog geven we je 6 praktische tips om die vitaliteit onder je werknemers te stimuleren. […]

Onze prijzenkast

Naast het vertrouwen van bedrijven, hebben wij door de jaren heen ook meerdere prijzen gewonnen op het gebied van duurzaamheid en gezonde voeding.

Contactformulier Bedrijfscatering

Ben je benieuwd wat VITAM voor de catering in jouw bedrijf kan betekenen? Wil je eens kennismaken of samen sparren over de mogelijkheden van gezonde bedrijfscatering voor jouw locatie? We worden enthousiast van nieuw contact! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we binnen 2-3 werkdagen contact met je op.

koffie