
Hogeschool Utrecht opent Foodplaza!
Op dit moment verzorgt Vitam al de banquetingactiviteiten bij de Hogeschool Utrecht. En na het doorlopen van een Europese aanbesteding voor het Foodplaza kwam Vitam wederom als beste naar voren, met het concept B’GREAT Foodplaza. De hoofdingrediënten zijn duurzaamheid, vitaliteit en gastbeleving & innovatie. Het gaat over meer uit het leven willen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, met als doel om je fitter, energieker en sterker te voelen: B’GREAT!
Het B’GREAT Foodplaza speelt in op alle momenten van de dag en daarbij staat versbeleving centraal
Het B’GREAT Foodplaza speelt in op alle momenten van de dag en daarbij staat versbeleving centraal. Van verse sappen en yoghurt met granola in de ochtend naar rijkelijk belegde broodjes, luxe tosti’s, soepen en salades in de middag. Voor later op de dag om de middagdip te voorkomen zijn er smakelijke tussendoortjes en voor de late werkers is er weer genoeg keus uit soepen, salades en andere maaltijden.
Aandacht voor verse, gezonde en pure ingrediënten staan centraal in het B’GREAT Foodplaza. Zo is er ook de ‘Kies en Lunch’ combi-deal. Gasten stellen in drie stappen een volwaardige, duurzame en gezonde lunch samen, volledig volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf.
Meer weten over duurzame eetgewoontes? Download het E-book 'Doe mij maar vega!'
Blijf op de hoogte met vitam
-
12 feb 2025|Good Food|Doing Food|Samenwerkingspartners|Doing Good|Nieuws
Samenwerking met groothandel Boerschappen
Lees meer -
11 feb 2025|Good Food|Doing Food|Doing Good|CO2-reductie
Ode aan peulvruchten: lekker, gezond en duurzaam
Lees meer -
7 feb 2025|Good Food|Doing Food|Doing Good|CO2-reductie
Onze voedingsdeskundige Nadja Hanssen aan het woord: de kracht van peulvruchten
Lees meer