.png?width=640&height=640&name=Overheid%20(4).png)
It's good doing food EVENT
Back to the future
Laat je verrassen en kijk met ons en onze gastsprekers mee terug naar het verleden. Naar de eetgewoonten van toen, die ons inspiratie bieden om in de toekomst duurzamer te eten.
Die toekomst heeft nog meer te bieden voor de food- en cateringbranche. Dus kijken we ook vooruit naar trends en ontwikkelingen die facilitair Nederland bezighouden, zoals de waarde van bewuste catering voor employer branding, en het makkelijk maken van de gezonde en verantwoorde keuze.
En natuurlijk zit het ook goed met het eten en drinken tijdens dit Vitam-event. Ervaar de smaak van de toekomst. It’s good doing food!
Datum: vrijdag 16 mei 2025
Tijd: 9.00 uur – 14.00 uur (incl. lunch)
Locatie: M-Mediagebouw in Hilversum
.png?width=640&height=640&name=Niewsbrief%20(3).png)
-
Jørgen Vestjens (CEO a.i.Vitam) en Peter Nass (concept- en kwaliteitscoach):
Jørgen en Peter nemen de gasten mee 'back to the future'. Met een terugblik op de eetgewoonten van toen en hoe die inspiratie bieden om duurzamer te eten in de toekomst.
Inga Blokker (Directeur Food Service Instituut Nederland):
Inga vertelt tijdens een dynamische sessie over de trends en ontwikkelingen binnen de foodsector. Wat verandert er binnen onze samenleving en wat zijn de behoeften van de consument? En wat vraagt dat van de markt?
Drees Peter van den Bosch (CEO Boerschappen):
Een voorbeeld van het bewuste catering met een blik op de toekomst is de samenwerking van Vitam met Boerschappen. Drees Peter van den Bosch vertelt meer over deze samenwerking en hoe dit gaat bijdragen aan voedseltransitie. -
11.30 uur Break-outsessies ronde 1
A) Digitale middelen in het bedrijfsrestaurant van de toekomst
Met onze samenwerkingspartner Kanpla kijken we naar de digitale toekomst van bedrijfscatering. Welke digitale middelen dragen bij aan de beleving in het restaurant?
B) De bewuste keuze de makkelijke keuze maken
Nadja Hanssen (voedingsdeskundige Vitam) en Peter Nass (concept- en kwaliteitscoach Vitam) nemen de deelnemers mee in het leuker en makkelijker maken van de gezonde en duurzame keuze in bedrijfsrestaurants. Zij delen hun kennis en ervaring uit de praktijk in de reis naar bewuster eten voor iedereen.
12.15 uur Break-outsessies ronde 2.
A) Korte ketens in de praktijk
Onze partner Boerschappen weet als geen ander wat het belang is van korte ketens en wat dat betekent in de praktijk. Ontdek tijdens deze sessie waarom korte ketens de toekomst zijn en hoe foodservicebedrijven hieraan kunnen bijdragen.
B) Goed eten op het werk: een boost voor je werkgeversimago
Onze samenwerkingspartner Frisse Blikken en Stefanie Claassen (recruitmentmanager Vitam) delen hun visie op employer branding, en hoe eten en drinken op het werk daar een rol in kan spelen. -
We sluiten de dag af in Vitam-stijl. Met een lunch- en inspiratiemarkt. Heerlijk lunchen met ondertussen veel ruimte om inspiratie op te doen over verschillende onderwerpen. En natuurlijk volop gelegenheid om andere gasten te ontmoeten.
Ben je erbij?
Meld je aan via het formulier hiernaast. Meer informatie over het event delen we vlak voor het evenement.
Meld je hier alvast aan
Kun je er niet bij zijn?
Jammer! Laat het via het formulier hiernaast weten.