Hoe is het om een echte VITAMMER te zijn?

Het verhaal van Peter

VITAMMER zijn is makkelijk. Het zit in je genen, in mijn genen… om het mensen naar hun zin te maken, om mensen te verzorgen en in de watten te leggen. Het begint met een vriendelijke groet, een lach of een praatje. Kortom aandacht voor de mensen om mij heen. In mijn functie als Concept en Kwaliteit Coach heb ik met veel verschillende persoonlijkheden en functies te maken. Dat maakt mijn werk interessant en verrassend! Uit het enthousiasme dat ik zie op onze locaties haal ik mijn energie om nieuwe dingen te ontdekken en toe te passen binnen VITAM. Ik kan oprecht zeggen dat ik trots ben om bij VITAM te werken. Wij zullen ons altijd onderscheiden en vooruitstrevend zijn. Dagelijks dagen wij onszelf uit om het assortiment te verbeteren en de omgeving dynamisch te houden. Met ons ondernemerschap maken wij het mensen naar de zin. Op locatie zie ik deze passie dan ook dagelijks terug, dat maakt VITAM.. VITAM.

Onze cultuur

Binnen VITAM kennen we een platte organisatiestructuur, wij noemen dit “wendbaar werken”. Door onze manier van werken staat de gast bij ons écht centraal. We werken in kleine teams waarbij iedere VITAMMER zijn of haar verantwoordelijkheid kent en kan nemen om uiteindelijk de gast een topbeleving te geven, iedere dag weer. Je weet als VITAMMER bij wie je terecht kunt en het servicekantoor staat ten dienste van onze locaties.

Opleidingen

Al voor je eerste werkdag maak je kennis met VITAM. Je gaat ervaren hoe het is een echte VITAMMER te zijn. Onze collega’s op onze locaties staan dagelijks in contact met onze gasten. Daarom hechten wij groot belang aan de kwaliteit van onze medewerkers. De trainingen en opleidingen worden aangeboden vanuit de V’Academy, een opleidingsprogramma met trainingen op elk niveau en voor ieder wat wils. Samen staan wij sterk!

Innovatief leerplatform

In samenwerking met Moovs, hebben we een innovatief leerplatform ontwikkeld. In dit leerplatform zijn de nieuwste leervormen beschikbaar. Gaming, leren in de praktijk, leren van elkaar, etc. Alles is beschikbaar binnen dit leerplatform. We geloven in een open en transparante cultuur en zo is dus het gehele leerplatform beschikbaar voor iedereen, ongeacht functieniveau.

Communicatie

Omdat wij voor een transparante en open cultuur staan, vragen wij regelmatig feedback aan onze VITAMMERS. Hieruit blijkt continu dat onze VITAMMERS ons als werkgever echt waarderen, daar zijn wij trots op!