Vier de feestdagen met Vitam

De blaadjes vallen van de bomen en de sjaals, mutsen en handschoenen kunnen weer uit de kast worden gehaald. Bij Vitam staan we dan te springen, want dat betekent dat de feestdagen in aantocht zijn! 

Een lange tafel met familie of vrienden en de jaarlijkse kerstborrels zijn ineens niet meer vanzelfsprekend.
Maar juist in dit vreemde jaar is verbinden, genieten en ontspannen met collega’s rond de kerstdagen helemaal belangrijk. En wij willen daar graag aan bijdragen. We hebben een aantal gezellige, maar vooral lekkere initiatieven bedacht die met de huidige maatregelen ingezet kunnen worden voor medewerkers.

Laat de voorpret maar beginnen!

 Jullie zijn super enthousiast aan het bestellen! Dank je wel hiervoor. Helaas zijn onze levertijden wat langer geworden en hanteren we een minimale levertijd van 3 weken op dit moment. Bestellingen voor dit jaar kunnen tot 1 december 2020 worden geplaatst. Daarna staan we voor jullie klaar met een geheel nieuw assortiment voor 2021! Onze excuses voor het ongemak. De producten in uw box kunnen afwijken van hetgeen dat hieronder staat beschreven. Wij zullen dan voor een mooi, passend vervangend artikel zorgen en deze in uw box plaatsen.

SINTERKLAASPAKKET

Pakjesavond staat al bijna voor de deur. Verras jouw medewerkers met een kleinigheidje. 

 • Sintbox letter - €7,95
  Tony Chocolonely letter (pepernotensmaak) en twee theezakjes.
  Dit wordt verzonden in een brievenbuspakket.Prijs per persoon en excl. verzendkosten.
 • Sintbox kruidnoten - €11,50
  Van Delft kruidnoten, speculaaspop en hot chocolate spoon.
  Dit wordt verzonden in een pakket. Prijs per persoon en excl. verzendkosten.
Pepernoten-sinterklaas
Pubquiz

DE VITAM PUBQUIZ-BOX

Bij kerstpakketten draait het vaak om eten en drinken. Voeg daar
gezelligheid aan toe en je krijgt de Vitam pubquiz-box!

In dit lastige jaar mag het kerstgeschenk een echt feestje zijn. En dat is deze box zeker!
De pubquiz-box bestaat uit een combinatie van heerlijke hapjes en drankjes. Alles voor een heerlijk avondje.

Daarnaast bevat de box ook alle instructies voor de online pubquiz. Via een online link kan iedereen inloggen en neemt de Pubquiz-master ook deel. Via zijn scherm worden de vragen gedeeld en iedereen vult voor zichzelf de antwoorden in via het digitale antwoordformulier. Aan het einde van de pubquiz wordt direct de winnaar bekend gemaakt. We weten dat meedoen belangrijker is dan winnen, maar natuurlijk verdient de winnaar een prijsje!

Het enige wat je werknemers nog hoeven te doen is:
1. De doos openmaken; 
2. De tafel dekken met allerlei lekkernijen;
3. Inloggen op de online pubquiz;
4. De antwoordformulieren openen;
5. Goed gaan zitten om de strijd aan te gaan. 

Praktische informatie
 • Datum: in overleg met de opdrachtgever
 • Prijs: vanaf €25,00 per persoon 

Maatwerk
Het is mogelijk om gepersonaliseerde vragen in de pubquiz toe te voegen en/of persoonlijke elementen toe te voegen in de box. Neem contact op via onderstaande button om de mogelijkheden te bespreken.

DE VITAM KERSTBOX

Kerst vieren met collega’s op afstand klinkt lastig! Maar wij hebben de
ideale oplossing om toch samen het jaar af te sluiten. Ga dit jaar voor een virtuele kerstborrel!

Bestel de Vitam kerstbox voor jouw medewerkers. Hierin vinden zij heerlijke hapjes en drankjes om thuis dat borrelgevoel te creëren. Plan een online meeting in, zodat iedereen vanuit huis kan deelnemen. Nu hoeven zij er alleen nog maar voor te gaan zitten en dan kan de borrel beginnen. Net even wat anders, maar nog steeds super leuk!

Opties

Kerstontbijt of -lunch - € 17,50
Kerststol, Dutch Bakery stokbrood, appelstroop, Franse paté, pindakaas (fairtrade), sinaasappelsap (biologisch), prosecco (20cl), hot chocolate spoon, chocolade kerstkransjes en koffie.
Dit wordt verzonden in een pakket. Prijs per persoon en excl. verzendkosten.

Proostpakket - € 20,-
Prosecco (20cl), Russel & Co. Sicilian lemon bitter, pringles, croky chips naturel, Notenmix chili, bananenchips. Dit wordt verzonden in een pakket. Prijs per persoon en excl. verzendkosten.

Kerstbox - € 25,-
Roomboter kerststaaf, olijven, rode pesto, meditairrane toast, Fuet droge worst, oude kaas, pinda’s, Heineken bier, wijn. Dit wordt verzonden in een pakket. Prijs per persoon en excl. verzendkosten.

Praktische informatie
 • Levering: in overleg

Maatwerk
Natuurlijk is het ook mogelijk om de inhoud van de kerstbox aan te passen naar ieders wensen. Neem hiervoor contact op via onderstaande button en we bespreken samen de mogelijkheden. 

Kerst box
Kookshow

DE KERST KOOKSHOW

Wat is er fijner dan samen te genieten van een culinair kerstdiner? Zijn
niet al jouw medewerkers culinair onderlegd? Geen zorgen!
Laat al jouw medewerkers de keuken induiken om een verrassend
kerstdiner te bereiden. Onder leiding van onze Vitam koks gaan zij via instructievideo’s een geweldig kerstdiner op tafel toveren.

We hebben drie verschillende menu's samengesteld:
1. Gezond
2. Vega
3. High-end

Samen met onze Food Pioneers hebben we video's opgenomen waarin zij stap voor stap de menu's bereiden en de borden opmaken. Een culinair kerstdiner bereiden was nog nooit zo makkelijk. Hier kun je indruk mee maken!

Via een online meeting kunnen alle collega's met elkaar communiceren, lachen als het koken niet goed gaat en de heerlijke eindresultaten met elkaar delen. Helaas op afstand, maar toch samen. 

Wat zijn de mogelijkheden?
Voor de kerstshow zijn er verschillende opties mogelijk. Wij kunnen zorgen voor de video, het menu, het boodschappenlijstje en leuke attributen voor het opmaken van de tafel. Het enige wat je werknemers zelf moeten doen is de boodschappen in huis halen.

Het is ook mogelijk om een hele box af te nemen, waarin wij de ingrediënten toevoegen en opsturen naar alle medewerkers. Op deze manier worden zij totaal ontzorgd. 

Neem contact op via onderstaande button om de mogelijkheden door te nemen. 

 

Bestel jouw kerstpakket via dit formulier

Interesse in één van bovengenoemde opties? Geef jouw bestelling minimaal 7 werkdagen van te voren door aan ons, zodat we op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vul het formulier hieronder in, plaats jouw bestelling via kerst@vitam.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met Vitam via 073-5442127.