Vitaliteit

Bij Vitam willen we mensen met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook voor jou. Want wie zich gezond, fit en vitaal voelt, barst van de energie én zit lekkerder in zijn vel.  

Wat is dan vitaliteit volgens Vitam?

Vitaliteit gaat over meer uit het leven willen én kunnen halen. Gezond eten en drinken, voldoende bewegen en werken aan je mindset zijn hierbij belangrijke ingrediënten. Maar, onthoud goed: iedereen doet dit op zijn eigen niveau en manier. Wij helpen je graag bij jouw vitaliteit, vandaar deze vitaliteitsmenukaart voor jou. Met natuurlijk als doel; het krijgen van meer energie en je fitter en sterker voelen.

Onze ingrediënten voor vitaliteit op een rij:

  1. Eten en drinken
  2. Bewegen
  3. Mindset  

 

Een vitale levensstijl: dat wil jij toch ook?

Samen met jou gaan we graag aan de slag. Doe je met ons mee? Klik op het ingrediënt waarmee jij wil beginnen. Een vitale levensstijl past bij iedereen!

Vitaliteitsingrediënten

Eten en drinken

Bij Vitam staat gezonde voeding natuurlijk bovenaan onze lijst als het om vitaliteit gaat. Ook op het gebied van eten en drinken geloven wij in het verleiden en verrassen, zodat je zelf de juiste keuze maakt. 

shutterstock_422964154

Bewegen

Sporten en bewegen is gezond voor iedereen en heeft veel voordelen. Niet alleen is het goed voor je lichaam en geest, maar ook om je sociale contacten te onderhouden of om je netwerk uit te breiden. 

xan-griffin-eA2t5EvcxU4-unsplash

Mindset

Om fit en vitaal te worden heb je de juiste mindset nodig. Positief denken helpt je relaxter in het leven te staan. Je bent meer in evenwicht en hebt meer energie waardoor je je fitter en sterker voelt. 

 

Meer weten over vitaal (thuis)werken?

Deze whitepaper is speciaal geschreven voor organisaties en hun medewerkers die de vitaliteit op de werkplek belangrijk vinden. Zowel op kantoor als op de werkplek thuis!  Deze whitepaper telt 12 pagina's en staat boordevol met praktische tips voor werkgevers én werknemers, over de onderwerpen voeding, beweging en ontspanning. Simpel toe te passen en geschreven vanuit de praktijk. 

Download de gratis whitepaper!

AI-Vitaliteit-op-de-Werkvloer2