Vitaliteitsmenukaart

Bij Vitam willen we mensen met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Maar vitaliteit gaat verder dan alleen gezond eten en drinken. Het gaat om meer uit het leven willen én kunnen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau en manier. Met als doel het krijgen van meer energie en je fitter en sterker voelen.

Bij vitaliteit spelen de volgende ingrediënten een rol:

  1. Eten en drinken
  2. Bewegen
  3. Mindset  

Een vitale levensstijl: de voordelen

Vitaliteit is niet alleen belangrijk voor de medewerker, want ook als werkgever haal je hier voordelen uit. Vitale medewerkers zijn gezond, hebben plezier in hun werk en melden zich daarom minder snel ziek dan iemand die niet lekker in zijn vel zit. Daarnaast zijn ze productiever, positiever en socialer ingesteld. 

Het Covid-19 virus en de huidige maatregelen hebben als gevolg dat vitaliteit op de (digitale) werkvloer nog belangrijker is geworden. We missen het ontmoeten en verbinden met onze collega’s, kunnen niet meer naar de sportschool en lunchen eentonig met een boterham met kaas.

Samen met onze partners bieden wij ondersteuning op alle gebieden die met vitaliteit te maken hebben. Zo hebben we voor ieder ingrediënt én voor de huidige omstandigheden passende concepten ontwikkeld. We kiezen graag samen met jou de vitale concepten die het beste bij de organisatie passen.

Vitaliteitsingrediënten

VODW-3540

Eten en drinken

Voor ons als cateraar staat gezonde voeding natuurlijk bovenaan onze lijst als het om vitaliteit gaat. Al onze concepten dragen bij aan een vitale levensstijl. Wij geloven in het verleiden en verrassen van lunchgasten zodat zij de juiste keuzes maken op het gebied van eten en drinken. 

 

shutterstock_422964154

Bewegen

Sport en beweging zijn goed voor de lichamelijke gezondheid. Mensen die voldoende bewegen hebben minder kans op gezondheidsklachten. Vitam stimuleert beweging tijdens werktijd door inspiratie en laagdrempelig activiteiten aan te bieden.
Daarnaast hebben we met onze partners een uitgebreid aanbod samengesteld, passend bij iedere medewerker.

xan-griffin-eA2t5EvcxU4-unsplash

Mindset

Om fit en vitaal te worden heb je de juiste mindset nodig. Positief denken helpt je relaxter in het leven te staan. Je bent meer in evenwicht en hebt meer energie waardoor je je fitter en sterker voelt. Leren, ontspannen of verbinden dragen bij aan het positieve mindset. Daarom delen wij onze kennis en organiseren wij activiteiten in het teken van leren, ontspannen, ontmoeten en verbinden.