Vroeger zagen bijna alle bedrijfskantines er hetzelfde uit: roestvrijstalen uitgiftemeubels, witte tegels tegen de muur en lange tafels met ongemakkelijke stoelen. Ook het assortiment bood weinig verrassing of afwisseling: witte bolletjes met ham of kaas, soep uit een pakje en af en toe een kroket.
In 2003 vonden drie enthousiaste ondernemers het tijd voor verandering en werd Vitam opgericht met de gedachte dat bedrijfscatering verser en gezonder moest.
Nu, 20 jaar later, kunnen we zeker zeggen dat dit is gelukt. We hebben dit gerealiseerd door ondernemerschap op locatie, door onze gepassioneerde koks vers te laten koken en door goed en gezond eten aan de basis te stellen van onze dienstverlening. Dankzij dit recept zijn we snel gegroeid en hebben we inmiddels meer dan 300 restaurants door heel Nederland en blijven we groeien met gemiddeld 20 nieuwe locaties per jaar.
Volg ons op social media
Meld je aan voor de Vitale Update en laat je inspireren door gezonde foodtrends, nieuwe concepten en vitaliteitstips.
© 2023 Vitam | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring