Toen & nu

Iedereen kent het nog wel, een bedrijfskantine met roestvrijstalen uitgiftemeubels, witte tegels tegen de muur en lange tafels met ongemakkelijke stoelen. Om over het assortiment maar niet te spreken. Dit was hoe bedrijfskantines er ‘vroeger’ uitzagen. Toen Vitam in 2003 werd opgericht, waren wij een van de eerste cateraars die een tegengeluid lieten horen. Het was wat ons betreft tijd voor verandering!

Dat is de gedachte waarmee Vitam is opgericht. De gedachte van drie enthousiaste ondernemers met een achtergrond in bedrijfscatering en een passie voor mensen én eten en drinken. De afgelopen 16 jaren is Vitam uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 250 restaurants in heel Nederland.

JHBGroup

Vitam is onderdeel van de JHB Group. De JHB Group bestaat uit bedrijven die zich bezighouden met energie, techniek, zorg en voeding.

De JHB Group stelt zich als doel om een positieve bijdrage te leveren aan het woon-, werk- en leefklimaat van de mens. Haar missie luidt: ‘Met vertrouwen verbinden voor een duurzaam welzijn”.

Hans Brus is eigenaar van de JHB Group en in die rol nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Vitam.

Samen met dit directieteam en vele gedreven medewerkers faciliteren en ondersteunen we vanuit het servicekantoor in Den Bosch (Rosmalen) onze Vitam collega’s op de restaurants in het land om een zo optimaal mogelijke dienstverlening op maat te kunnen verzorgen.