Toen & nu

Vroeger zagen bijna alle bedrijfskantines er hetzelfde uit: roestvrijstalen uitgiftemeubels, witte tegels tegen de muur en lange tafels met ongemakkelijke stoelen. Ook het assortiment bood weinig verrassing of afwisseling: witte bolletjes met ham of kaas, soep uit een pakje en af en toe een kroket.
In 2003 vonden drie enthousiaste ondernemers het tijd voor verandering en werd Vitam opgericht met de gedachte dat bedrijfscatering verser en gezonder moest.

Nu, 18 jaar later, kunnen we zeker zeggen dat dit is gelukt. We hebben dit gerealiseerd door ondernemerschap op locatie, door onze gepassioneerde koks vers te laten koken en door goed en gezond eten aan de basis te stellen van onze dienstverlening. Dankzij dit recept zijn we snel gegroeid en hebben we inmiddels meer dan 250 restaurants door heel Nederland en blijven we groeien met gemiddeld 20 nieuwe locaties per jaar.

Vitam door de jaren heen

1-Oprichting Vitam 2003
2-Saladebar2
Van Toen naar Nu-1
4-Seizoenskalender 2006
5-Osdorp
6-Climate neutral group 2008
7-Good Food 2010
8-No waste 2013
9-Harry 2016
10-vacademy 2017
11-Food Pioneers 2018
12-Voedselbos 2018
13-Stichting 2018
14-WillemI 2018
15-Horeca 2019
16-Servicekantoor 2019
Van Toen naar Nu