Ontmoeten en verbinden @home

Hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers zich verbonden blijven voelen? Juist in deze crisis is ontmoeten en verbinden met collega’s een heel belangrijk thema. Ondanks dat het lastig lijkt om met elkaar in contact te blijven, zijn er ook verschillende (thuis)activiteiten die je kan organiseren om met elkaar verbonden te blijven.

Verbonden voelen met een organisatie is belangrijk. Het geeft men het gevoel erbij te horen en wanneer men zich verbonden voelt, zijn ze blijer en gelukkiger; vitaler en krachtiger dus! Daarom stimuleren wij de verbinding tussen uw medewerkers en ook de verbinding van uw medewerkers met u als werkgever. 

Wij dragen graag met onze verschillende initiatieven bij aan ontmoeten en verbinden van jouw collega's. Bekijk hieronder de activiteiten. De genoemde prijzen op de website zijn excl. bezorgkosten en incl. BTW.

De Vitam kookshow

Wat is er fijner dan samen te genieten van een culinair diner? Zijn
niet al jouw medewerkers culinair onderlegd? Geen zorgen!
Laat al jouw medewerkers de keuken induiken om een verrassend
diner te bereiden. Onder leiding van onze Vitam koks gaan zij via instructievideo’s een geweldig diner op tafel toveren.

We hebben drie verschillende menu's samengesteld:
1. Gezond
2. Vega
3. High-end

Samen met onze Food Pioneers hebben we video's opgenomen waarin zij stap voor stap de menu's bereiden en de borden opmaken. Een culinair diner bereiden was nog nooit zo makkelijk. Hier kun je indruk mee maken!

Via een online meeting kunnen alle collega's met elkaar communiceren, lachen als het koken niet goed gaat en de heerlijke eindresultaten met elkaar delen. Helaas op afstand, maar toch samen.

Wij verzorgen de video's, het menu, de boodschappen en leuke attributen voor het opmaken van de tafel.

Kookshow
Pompoen cheesecake

Diner@home

Geniet tegelijkertijd met alle collega's van een vijfgangendiner thuis, inclusief bijpassende wijnen, muziek en instructievideo's.

Het diner is samengesteld en grotendeels al gekookt door onze chefs. De ingrediënten hoeven alleen nog opgewarmd te worden en vervolgens maken jouw werknemers het met een instructievideo het bord netjes op. Naast de dinerbox, zorgt een belevenisbox ervoor dat de avond compleet is.

Prijs vanaf €75 per persoon.

Pubquiz

Bij feestpakketten draait het vaak om eten en drinken. Voeg daar gezelligheid aan toe en je krijgt de Vitam pubquiz-box!

De pubquiz-box bestaat uit een combinatie van heerlijke hapjes en drankjes. Alles voor een heerlijk avondje. Daarnaast bevat de box ook alle instructies voor de online pubquiz, zodat jij en jouw collega's volledig kunnen genieten van een avondje gezelligheid.

Via het scherm worden de vragen gedeeld en iedereen vult voor zichzelf de antwoorden in via het digitale antwoordformulier. Aan het einde van de pubquiz wordt direct de winnaar bekend gemaakt. We weten dat meedoen belangrijker is dan winnen, maar natuurlijk verdient de winnaar een prijsje!

Pubquiz
Diner I-Dock_vierkant

Een privé chef aan huis of op kantoor

Voor dit nieuwe concept hebben restaurant I-Dock en The Smoking Pan de handen ineen geslagen. We bieden een volledig verzorgde middag of avond waarbij u geniet van een fantastisch menu aan huis of bij u op kantoor. Van te voren stellen we het menu samen, dat kunt u uitbreiden met een heerlijk wijnarrangement. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw voorkeuren en eventuele allergieën.

4-gangen diner vanaf €70 per persoon.

Bestel via dit formulier

Interesse in één van bovengenoemde opties? Geef jouw bestelling minimaal 7 werkdagen van te voren door aan ons, zodat we op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vul het formulier hieronder in, plaats jouw bestelling via feestdagen@vitam.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met Vitam via 073-5442127.