Ondernemerschap

Als ondernemende cateraar werken we iedere dag aan vitale mensen in een vitale wereld. Wij geven restaurantteams de ruimte om de dienstverlening op hun locatie in te vullen alsof het hun eigen restaurant is, met als basis de uitgangspunten van de opdrachtgever en de waarden van Vitam.

Onze restaurantteams kennen de wensen op locatie als geen ander en stemmen de dienstverlening daar continu op af. Dit betekent dat onze restaurantmanagers zelf het menu samenstellen en het rooster maken en dat zij inzicht hebben in de financiële rapportage en de bevoegdheid daarop te acteren. Hierdoor zijn zij in staat flexibel in te spelen op veranderende wensen en behoeften van zowel gast als opdrachtgever, wat leidt tot een hogere gast- en opdrachtgeverstevredenheid.

Onze medewerkers staan hierin uiteraard niet alleen. Ons servicekantoor biedt de teams op locatie diverse middelen en handvatten om de kwaliteit te borgen en de wensen van de opdrachtgever én onze missie en visie dagelijks waar te maken.

Meer weten over onze ondernemende aanpak? 

Wil je weten hoe Vitam het verschil kan maken met ondernemerschap op locatie? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen snel contact met je op.