Vier keer prijs voor VITAM op de Horecava

Vier keer prijs voor VITAM op de Horecava

11 januari, 2018

Stralende koppies bij onze chefs op het podium van De lekkerste wedstrijden bij Horecava. VITAM valt dit jaar namelijk flink in de prijzen bij ‘De lekkerste wedstrijden’ op de Horecava. Vier chef-koks namen een beker mee naar huis. Roland Biermans won met het ’VITAMneesje’ de eerste prijs en heeft daarmee het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. In de categorie ‘Lekkerste Maaltijdsalade’ won Wouter Bos met ‘Hollandse Oersalade’ de tweede prijs. Daarnaast ontvingen Rob Kramer en Louis Panken nog twee sponsorprijzen.

Parkcafé Groen heeft het lekkerste  lunchroom broodje van Nederland!

Parkcafé Groen heeft het lekkerste lunchroom broodje van Nederland!

21 november, 2017

Hoera! Onze locatie Parkcafé Groen, heeft het lekkerste lunchroom broodje van Nederland gewonnen. De jury van de jaarlijkse wedstrijd prijst bij het broodje Humus vooral de ‘sensorische smaaksensatie’ o.a. door de huisgemaakte humus en de herkomst van de groenten uit eigen kas. Het winnende ‘Broodje Humus’ is volgens de jury een ‘sensorische smaaksensatie’.

VITAM biedt medewerkers Vitaliteitsprogramma

VITAM biedt medewerkers Vitaliteitsprogramma

31 oktober, 2017

VITAM introduceerde in oktober samen met een team van vitaliteitsexperts een 12-weken programma voor haar werknemers: VITAM Vitaal. Dit is een initiatief waarbij we zorgen dat onze medewerkers zich bewust worden van het belang van gezond en fit blijven.

Ookworst: het beste van twee werelden

Ookworst: het beste van twee werelden

20 april, 2017

Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en beter voor het milieu (bron RIVM). Vanuit deze gedachte hebben drie Brabantse bedrijven, cateraar VITAM, de Heyde Hoeve en de Dutch Quinoa Group, het beste van twee werelden gecreëerd: Ookworst.

VITAM breidt eigen productenlijn verder uit

VITAM breidt eigen productenlijn verder uit

7 november, 2016

Gedurende het Nederlands seizoen voorziet Kwekerij Osdorp alle VITAM restaurants van trostomaten die dagelijks vers in de gerechten worden verwerkt. Wanneer bij mooi weer de kassen ‘ontploffen’ maakt VITAM van de overschotten en de exemplaren die niet voldoen aan het schoonheidsideaal haar eigen ketchup en nu ook een eigen curry ketchup en barbecuesaus! Op deze manier wil VITAM een bijdrage leveren aan het terugdringen van voedselverspilling.

Belastingdienst kiest VITAM als nieuwe cateraar

Belastingdienst kiest VITAM als nieuwe cateraar

1 september, 2016

Met ingang van 1 september 2016 is VITAM aangesteld als nieuwe cateraar voor de Belastingdienst. Hiermee neemt VITAM het stokje over van de huidige cateraar. Voor VITAM een mooie gunning waarmee ze verantwoordelijk worden voor de F&B dienstverlening op 99 locaties van de Belastingdienst.

VITAM motiveert collega’s om te bewegen voor Villa Pardoes

VITAM motiveert collega’s om te bewegen voor Villa Pardoes

16 augustus, 2016

Of je nu dagelijks je hond uitlaat, naar je werk fietst of een mooie wandeling maakt; als je buiten kilometers maakt doneer je als VITAM medewerker (per km) een bijdrage voor Villa Pardoes! Met de inzet van Fundrunner wil VITAM de betrokkenheid en vitaliteit van haar collega’s verhogen en ze motiveren om gezond bewegen.

Gezondheidswinst begint bij de jeugd!

Gezondheidswinst begint bij de jeugd!

11 mei, 2016

Kinderen op jonge leeftijd leren dat groente en fruit een onmisbaar onderdeel zijn van het dagelijkse eetpatroon. Dat is het doel van de pilot ‘Harry@school’! Een interactief en educatief programma van vier weken waarin cateraar VITAM kinderen kennis laat maken met het verhaal van de boon ‘Harry Covèrt’.