Mooi begin van 2019 met de start bij TU/e!

Mooi begin van 2019 met de start bij TU/e!

2 juli, 2018

Na het doorlopen van een Europese aanbesteding is de gunning voor de Food & Beverages services van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) definitief. Vanaf 1 januari 2019 zullen wij verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van alle Foodoutlets en banqueting activiteiten bij de TU/e.

Op plek 8 in de Top 25 Grootste Cateraars

Op plek 8 in de Top 25 Grootste Cateraars

22 juni, 2018

De Top 25 Grootste cateraars van Nederland biedt een goed inzicht in de stand van zaken in de branche. Er is dit jaar geïnvesteerd in duurzaamheid en circulariteit. Als het aan onze Top 25 ligt, wordt Nederland steeds duurzamer, gezonder en vitaler.

Samen van start met Stichting Kind en Voeding

Samen van start met Stichting Kind en Voeding

20 juni, 2018

Op 20 juni 2018 hebben we de samenwerkingsovereenkomst met Stichting Kind en Voeding getekend. Vanaf september 2018 zullen zij ons lesprogramma Harry@school verwerken in hun lesmateriaal voor basisscholen en kinderdagverblijven.

Eerste Fairtrade restaurant geopend!

Eerste Fairtrade restaurant geopend!

13 juni, 2018

Een primeur voor ons bedrijfsrestaurant bij het Gemeentehuis in Oss. Sinds woensdag 16 mei 2018 mag het zich het eerste Fairtrade restaurant van de gemeente Oss noemen.

Circulair ondernemen met de Green Deal: VITAM tekent!

Circulair ondernemen met de Green Deal: VITAM tekent!

7 juni, 2018

Vandaag hebben we tijdens het PIANOo-congres in Bussum het Circulair Inkopen 2.0 ondertekend. 50 bedrijven en organisaties zetten hun naam en handtekening onder de Deal met als doel hun inkoopprocessen te transformeren.

VITAM breidt haar activiteiten uit bij Hogeschool Utrecht met een Foodplaza!

VITAM breidt haar activiteiten uit bij Hogeschool Utrecht met een Foodplaza!

25 mei, 2018

Op dit moment verzorgt VITAM al de banquetingactiviteiten bij de Hogeschool Utrecht. En na het doorlopen van een Europese aanbesteding voor het Foodplaza kwam VITAM wederom als beste naar voren, met het concept B’GREAT Foodplaza. De hoofdingrediënten zijn duurzaamheid, vitaliteit en gastbeleving & innovatie. Het gaat over meer uit het leven willen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, met als doel om je fitter, energieker en sterker te voelen: B’GREAT!

De 1ste snoeptomaten van dit seizoen zijn er weer!

De 1ste snoeptomaten van dit seizoen zijn er weer!

18 april, 2018

Gisteren op 17 april werden de eerste Nederlandse snoeptomaten van dit seizoen weer geplukt bij Zorgboerderij Kwekerij Osdorp. Met drie volle kisten ging Jørgen Vestjens, Directeur VITAM Bedrijfscatering, naar R.K. Basisschool Drie Koningen in De Meern om de snoeptomaten te overhandigen aan de kinderen van groep 1&2 (De Beren).

Belastingdienst en VITAM werken samen aan vitaliteit van medewerkers

Belastingdienst en VITAM werken samen aan vitaliteit van medewerkers

5 maart, 2018

Hoe gaat VITAM de vitaliteit van de medewerkers van de Belastingdienst bevorderen? Dat was één van de opvallende vragen in de cateringaanbesteding van de Belastingdienst. Het winnende concept is een nieuwe vorm van dienstverlening die vanaf september 2016 met enthousiasme in praktijk wordt gebracht.