De 1ste snoeptomaten van dit seizoen zijn er weer!

De 1ste snoeptomaten van dit seizoen zijn er weer!

18 april, 2018

Gisteren op 17 april werden de eerste Nederlandse snoeptomaten van dit seizoen weer geplukt bij Zorgboerderij Kwekerij Osdorp. Met drie volle kisten ging Jørgen Vestjens, Directeur VITAM Bedrijfscatering, naar R.K. Basisschool Drie Koningen in De Meern om de snoeptomaten te overhandigen aan de kinderen van groep 1&2 (De Beren).

Belastingdienst en VITAM werken samen aan vitaliteit van medewerkers

Belastingdienst en VITAM werken samen aan vitaliteit van medewerkers

5 maart, 2018

Hoe gaat VITAM de vitaliteit van de medewerkers van de Belastingdienst bevorderen? Dat was één van de opvallende vragen in de cateringaanbesteding van de Belastingdienst. Het winnende concept is een nieuwe vorm van dienstverlening die vanaf september 2016 met enthousiasme in praktijk wordt gebracht.

De Nierstichting en VITAM gaan samen voor minder zout

De Nierstichting en VITAM gaan samen voor minder zout

14 februari, 2018

85% van de Nederlandse bevolking eet dagelijks teveel zout. Dit kan je nieren onherstelbaar beschadigen. Dat is de ongezouten waarheid! Als eerste en enige Food en Beverage partner, heeft VITAM met de Nierstichting de handen in één geslagen om de strijd tegen overmatig zoutgebruik aan te gaan. Met dit partnership wil VITAM een grotere bewustwording creëren bij gemiddeld 20.000 gasten die dagelijks de VITAM restaurants bezoeken. “Als partners kunnen we onze krachten bundelen om samen onze gasten zoutbewuster te maken”, aldus VITAM.

Vier keer prijs voor VITAM op de Horecava

Vier keer prijs voor VITAM op de Horecava

11 januari, 2018

Stralende koppies bij onze chefs op het podium van De lekkerste wedstrijden bij Horecava. VITAM valt dit jaar namelijk flink in de prijzen bij ‘De lekkerste wedstrijden’ op de Horecava. Vier chef-koks namen een beker mee naar huis. Roland Biermans won met het ’VITAMneesje’ de eerste prijs en heeft daarmee het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. In de categorie ‘Lekkerste Maaltijdsalade’ won Wouter Bos met ‘Hollandse Oersalade’ de tweede prijs. Daarnaast ontvingen Rob Kramer en Louis Panken nog twee sponsorprijzen.

Parkcafé Groen heeft het lekkerste  lunchroom broodje van Nederland!

Parkcafé Groen heeft het lekkerste lunchroom broodje van Nederland!

21 november, 2017

Hoera! Onze locatie Parkcafé Groen, heeft het lekkerste lunchroom broodje van Nederland gewonnen. De jury van de jaarlijkse wedstrijd prijst bij het broodje Humus vooral de ‘sensorische smaaksensatie’ o.a. door de huisgemaakte humus en de herkomst van de groenten uit eigen kas. Het winnende ‘Broodje Humus’ is volgens de jury een ‘sensorische smaaksensatie’.

VITAM biedt medewerkers Vitaliteitsprogramma

VITAM biedt medewerkers Vitaliteitsprogramma

31 oktober, 2017

VITAM introduceerde in oktober samen met een team van vitaliteitsexperts een 12-weken programma voor haar werknemers: VITAM Vitaal. Dit is een initiatief waarbij we zorgen dat onze medewerkers zich bewust worden van het belang van gezond en fit blijven.

Ookworst: het beste van twee werelden

Ookworst: het beste van twee werelden

20 april, 2017

Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en beter voor het milieu (bron RIVM). Vanuit deze gedachte hebben drie Brabantse bedrijven, cateraar VITAM, de Heyde Hoeve en de Dutch Quinoa Group, het beste van twee werelden gecreëerd: Ookworst.

VITAM breidt eigen productenlijn verder uit

VITAM breidt eigen productenlijn verder uit

7 november, 2016

Gedurende het Nederlands seizoen voorziet Kwekerij Osdorp alle VITAM restaurants van trostomaten die dagelijks vers in de gerechten worden verwerkt. Wanneer bij mooi weer de kassen ‘ontploffen’ maakt VITAM van de overschotten en de exemplaren die niet voldoen aan het schoonheidsideaal haar eigen ketchup en nu ook een eigen curry ketchup en barbecuesaus! Op deze manier wil VITAM een bijdrage leveren aan het terugdringen van voedselverspilling.