Leisure Catering

Leisure Catering

De wereld om ons heen verandert in rap tempo en daarmee ook de manieren waarop we wonen, werken en recreëren. En de momenten waarop we eten en drinken. Vooral in de stad – waar wonen, werken en recreëren steeds vaker samen komen en tijd ons meest kostbare bezit is – zien we de grenzen tussen horeca, retail en catering vervagen.

Flexibel werken maakt het mogelijk om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe we willen werken. Én eten. Vitam ontwikkelt leisure catering: concepten voor openbare horecagelegenheden binnen flexkantoren, bedrijventerreinen, ziekenhuizen en hotels. Met onderscheidende horecaconcepten creëren we aantrekkelijke ontmoetingsplaatsen waarin we een mix bieden van hospitality, retail en services.

Leisure catering van Vitam

Onze succesvolle horecaconcepten zijn inspirerend en renderend en hebben altijd een duidelijk eigen karakter dat past bij het DNA van de opdrachtgever.

Om een eigen identiteit in het concept te creëren, verdiepen wij ons in de wensen en behoefte van de diverse gasten per locatie. Wat is kenmerkend voor hun leefstijl? Waar voelen zij zich thuis? Waardoor worden ze verrast? Hoe willen ze eten en drinken en welke voedingsbehoefte hebben ze?

Door dit in kaart te brengen, zijn we in staat gerichte keuzes te maken. En die conceptuele keuze voeren we door in alle onderdelen van de bedrijfsvoering, van het servies tot de bedrijfskleding, van het assortiment tot de vorm van gastvrijheid.

Meer weten over onze Leisure Catering?

We worden enthousiast van nieuwe concepten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

I-Dock

Een mooi voorbeeld van onze leisure catering is restaurant I-Dock , gelegen in hetzelfde pand als Room  Mate Aitana hotel. I-Dock is een restaurant en bar met terras in hartje Amsterdam. Met  een warme informele en eigentijdse sfeer en een kosmopolitische stijl van koken. De  deels open keuken en de moderne bar versterken dit gevoel en nodigen uit tot  socializen en ontspannen.

I-Dock is de plek waar hotelgasten ontbijten, zakenmensen lunchen of dineren,  buurtbewoners koffiedrinken en bootbezitters aanmeren voor een borrel. Kortom een  gastvrije thuishaven voor iedereen, voor elk moment van de dag.

Contactformulier Leisure catering

Benieuwd hoe een samenwerking met Vitam eruit kan zien? Wij krijgen energie van nieuw contact! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Leisure catering