I-Dock chef

Leisure Catering van Vitam

Flexibel werken maakt het mogelijk om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe we willen werken. Én eten. We verwachten daarbij gastvrije horecaprofessionals en een gezond, lekker en internationaal assortiment. Vitam ontwikkelt voor deze marktvraag leisure catering: concepten voor openbare horecagelegenheden binnen bijvoorbeeld flexkantoren, bedrijventerreinen en hotels. Met onderscheidende horecaconcepten creëren we aantrekkelijke ontmoetingsplaatsen waarin we een mix bieden van hospitality, retail en horecaservices. 

I-Dock

Een mooi voorbeeld van onze leisure catering is restaurant I-Dock , gelegen in hetzelfde pand als Room  Mate Aitana hotel. I-Dock is een restaurant en bar met terras in hartje Amsterdam. Met  een warme informele en eigentijdse sfeer en een kosmopolitische stijl van koken. De  deels open keuken en de moderne bar versterken dit gevoel en nodigen uit tot  socializen en ontspannen.

I-Dock is de plek waar hotelgasten ontbijten, zakenmensen lunchen of dineren,  buurtbewoners koffiedrinken en bootbezitters aanmeren voor een borrel. Kortom een  gastvrije thuishaven voor iedereen, voor elk moment van de dag.

Meer weten over onze Leisure Catering?

Interesse in een samenwerking met een professionele cateraar met gastvrije horeca-ervaring? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

I-Dock gebouw