Vitam in cijfers 2021-2 (2)

De ondernemende cateraar

Samenwerken met opdrachtgevers aan vitale mensen in een vitale wereld

Wij spelen dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten; daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is Vitam in 2003 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we op basis van De Vitam Vijf. Samen met onze opdrachtgevers werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening.

Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.

Benieuwd hoe Vitam omgaat met de COVID-19 maatregelen op locatie? Lees hier meer.

Trendrapport bedrijfscatering 2021

Wat zijn de trends die invloed hebben op de manier waarop cateraars hun dienstverlening invullen? Je leest er alles over in dit rapport.

Zij kozen voor Vitam:

BakerMcKenzie
Vlisco
VGZ
Avrotros
Gemeente Maasdriel
Spaces
Gemeente Oss
Nieuwegein
Technische Unie
DelftsePoort-logo
Amsterdam-UMC400x400

Laatste nieuws en blogs

  • Zinnige tijdsbesteding - Vitammers helpen mee bij Aafje

    Doordat sommige van de locaties tijdelijk gesloten zijn, heeft Vitam veel collega’s noodgedwongen thuiszitten en bij velen stijgt de behoefte aan andere tijdsbesteding en iets nuttigs te kunnen doen.

  • Gezonder voedingsaanbod in gemeentehuizen

    Afgelopen dinsdag heeft Vitam samen met JOGG, het Voedingscentrum, Appèl en verschillende JOGG-gemeenten Arnhem, Medemblik, Vlaardingen en Waalwijk de ambitie ondertekend om te werken aan een gezonder voedingsaanbod in gemeentehuizen, om te zorgen dat werknemers op de werkvloer kunnen kiezen voor…

  • Winterse latte macchiato van barista Eric

    Ontmoet onze collega Eric Stoel! Hij werkt als barista in het M-Mediagebouw in Hilversum. Eric is vanaf zijn geboorte doof en staat daarom bekend als 'Gebaarista'.

Nieuwsgierig hoe onze catering op jouw locatie eruit zal zien?

We nodigen je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!

Laten we kennismaken!