Gezonde bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant: zowel medewerkers als organisaties hechten steeds meer waarde aan een gezonde en verantwoorde invulling ervan. En terecht! Dat wat we iedere dag eten en drinken heeft namelijk grote invloed op hoe we ons voelen, op hoe fit en energiek we zijn. In onze restaurants komen medewerkers samen om te genieten van lekker, gezond en verantwoord eten en drinken. Zo dragen we bij aan een gezonder leven, op het werk en daarbuiten.

Campuscatering

Een campus kent een internationale en multiculturele populatie, verbonden door kennis en het delen daarvan. Ook eten en drinken zorgt voor die verbinding. Daarom creëert VITAM inspiratievolle ontmoetingsplaatsen waar iedereen geniet van lekker, gezond en verantwoord eten en drinken.

Ziekenhuiscatering

Van student en medewerker tot patiënt en begeleider. De een is vrijwel dagelijks aanwezig, de ander een enkele keer. Maar dat het eten lekker en gezond is en het restaurant een plek om te ontspannen, dat is voor ons een vanzelfsprekendheid. Zéker in een omgeving waar gezondheid en herstel centraal staan.

Leisure catering

In een tijd waarin wonen, werken en recreëren samenkomen en tijd ons meest kostbare bezit is, zien we de grenzen tussen horeca, retail en catering vervagen. VITAM ontwikkelt binnen flexkantoren, bedrijventerreinen en hotels. Aantrekkelijke ontmoetingsplaatsen waar hospitality centraal staat.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

We nodigen je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!

Laten we kennismaken!  

De ondernemende cateraar

Samenwerken met opdrachtgevers aan vitale mensen in een vitale wereld

Wij spelen dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten; daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is VITAM in 2013 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we met ons basisrecept Lekker. Vitaal. Ondernemend.

Samen met onze opdrachtgever werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening. Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.

Good Food

Good Food

Als ondernemende cateraar zijn wij altijd op zoek naar verbetering van ons assortiment. Good Food is op vier kernwaarden gebaseerd: verantwoord, zorg voor dier en milieu, huisgemaakt en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Food Pioneers

Food Pioneers

Onze Food Pioneers zijn ons culinair DNA, de aanjagers van creativiteit en innovatie in onze restaurants. Altijd in lijn met onze missie. Het resultaat: recepten waar we van genieten en gezond eten dat smaakt naar meer.

"Voeding biedt mogelijkheden om een waardevolle bijdrage te leveren aan welzijn van de mens, onze samenleving en de wereld"

Zij kozen voor VITAM:

BakerMcKenzie
Vlisco
VGZ
Avrotros
Gemeente Maasdriel
JADS
Spaces
Gemeente Oss
Nieuwegein
Technische Unie
Bedrijfscatering bij Provincie Groningen

Bedrijfscatering bij Provincie Groningen

Sinds 2015 verzorgt VITAM de bedrijfscatering voor ruim 900 medewerkers van de Provincie Groningen. Hospitality is één van de belangrijkste speerpunten van de samenwerking en als resultaat won de afdeling Facilitaire Zaken in 2018 de Facility Beleving Award!

Ziekenhuiscatering bij AMC

Ziekenhuiscatering bij AMC

Het AMC (Academisch Medisch Centrum) is één van de acht universitair medische centra van Nederland. Op het gebied van de academische geneeskunde behoort het tot de internationale top en het is met ruim 1000 bedden het grootste ziekenhuis van Amsterdam.

De vitaliteit op jouw werkvloer verbeteren?

De vitaliteit op jouw werkvloer verbeteren?

In dit E-book vindt je dé vijf ingrediënten voor een vitaal kantoor

Download gratis E-book

Laatste nieuws en blogs

  • 'Good Food’ met aandacht voor mens, dier en milieu

    Bij Vitam willen we niet alleen het allerbeste voor onze gasten, maar ook het allerbeste voor onze planeet. In het streven naar Vitale mensen in een Vitale wereld zijn we constant op zoek naar nieuwe ideeën om ons assortiment te verduurzamen en te verbeteren. Met deze missie in gedachten is onze…

  • De effecten van overmatige vleesconsumptie

    Steeds meer studies tonen aan dat overmatig vlees consumeren schadelijk is voor mens, dier en milieu. Het is daarom een onderwerp dat in de afgelopen jaren wereldwijd steeds meer aandacht krijgt. Doordat we in de afgelopen jaren veel meer (dierlijke) eiwitten zijn gaan eten, zetten we veel druk op…

  • 'Doe mij maar vega!'

    Het is een onderwerp dat in de afgelopen jaren wereldwijd steeds meer aandacht krijgt: onze vleesconsumptie. Met name het reduceren hiervan staat hoog op de agenda’s van verschillende (overheids)instanties, milieuorganisaties en van consumenten.

Nieuwsgierig hoe onze catering op jouw locatie eruit zal zien?

We maken graag vrijblijvend kennis met je in een van onze restaurants!

Laten we kennismaken!