Vitam in cijfers

De ondernemende cateraar

Samenwerken met opdrachtgevers aan vitale mensen in een vitale wereld

Als facilitaire horecadienstverlener spelen wij dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten, daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is Vitam in 2003 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we op basis van De Vitam Vijf. Samen met onze opdrachtgevers werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening.

Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.
Benieuwd hoe Vitam omgaat met de COVID-19 maatregelen op locatie? Lees hier meer.

Trendrapport bedrijfscatering 2021

Wat zijn de trends die invloed hebben op de manier waarop cateraars hun dienstverlening invullen? Je leest er alles over in dit rapport.

Zij kozen voor Vitam:

BakerMcKenzie
Vlisco
VGZ
Avrotros
Gemeente Maasdriel
Spaces
Gemeente Oss
Nieuwegein
Technische Unie
DelftsePoort-logo
Amsterdam-UMC400x400

Laatste nieuws en blogs

  • Kickstart je dag met een lekker en gezond ontbijt!

    Wist je dat.. het ontbijt 15% van de dagelijkse inname aan energie levert? En wist je ook dat 5% van alle Nederlanders niet ontbijt? Wat zijn eigenlijk de bouwstenen om jouw dag energiek te starten? 

  • Succesvolle verspillingsvrije week

    Van 7 tot en met 13 september vond de Verspillingsvrije week op de agenda. Doel van deze landelijke campagne is Nederland steeds meer verspillingsvrij maken. Al het eten en drinken wordt met aandacht en energie verbouwd, gekweekt, verwerkt, getransporteerd, gekoeld, of juist verhit, en verpakt, dus…

  • Sharing is caring - maakt je vitaal en krachtig!

    "Sharing is caring". Wat betekent deze veelvoorkomende uitdrukking nou eigenlijk? Het betekent dat iets delen of geven aan een ander wat jij hebt, goed voor je is. Want als je iemand blij maakt krijg je zelf ook een goed gevoel!

Nieuwsgierig hoe onze catering op jouw locatie eruit zal zien?

We nodigen je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!

Laten we kennismaken!