Vitam bezorgt nu ook bij jou thuis en op kantoor

Vitam zit als ondernemende cateraar niet stil! We hebben een gloednieuwe bezorgservice opgezet, waarbij we onze lekkere en gezonde gerechten bij mensen gaan thuisbezorgen! Naast de zakelijke bezorgservice bestaat ook Vitam@home, de thuisbezorgservice voor particulieren. Ook via deze weg willen wij onze gasten met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Lees meer over onze bezorgservice:

Gezonde bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant: zowel medewerkers als organisaties hechten steeds meer waarde aan een gezonde en verantwoorde invulling ervan. En terecht! Dat wat we iedere dag eten en drinken heeft namelijk grote invloed op hoe we ons voelen, op hoe fit en energiek we zijn. In onze restaurants komen medewerkers samen om te genieten van lekker, gezond en verantwoord eten en drinken. Zo dragen we bij aan een gezonder leven, op het werk en daarbuiten.

Campuscatering

Een campus kent een internationale en multiculturele populatie, verbonden door kennis en het delen daarvan. Ook eten en drinken zorgt voor die verbinding. Daarom creëert VITAM inspiratievolle ontmoetingsplaatsen waar iedereen geniet van lekker, gezond en verantwoord eten en drinken.

Ziekenhuiscatering

Van student en medewerker tot patiënt en begeleider. De een is vrijwel dagelijks aanwezig, de ander een enkele keer. Maar dat het eten lekker en gezond is en het restaurant een plek om te ontspannen, dat is voor ons een vanzelfsprekendheid. Zéker in een omgeving waar gezondheid en herstel centraal staan.

Leisure catering

In een tijd waarin wonen, werken en recreëren samenkomen en tijd ons meest kostbare bezit is, zien we de grenzen tussen horeca, retail en catering vervagen. VITAM ontwikkelt binnen flexkantoren, bedrijventerreinen en hotels. Aantrekkelijke ontmoetingsplaatsen waar hospitality centraal staat.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

We nodigen je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!

Laten we kennismaken!

De ondernemende cateraar

Samenwerken met opdrachtgevers aan vitale mensen in een vitale wereld

Wij spelen dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten; daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is Vitam in 2013 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we met ons basisrecept Lekker. Vitaal. Ondernemend.

Samen met onze opdrachtgever werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening. Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.

Good Food

Good Food

Als ondernemende cateraar zijn wij altijd op zoek naar verbetering van ons assortiment. Good Food is op vier kernwaarden gebaseerd: verantwoord, zorg voor dier en milieu, huisgemaakt en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Food Pioneers

Food Pioneers

Onze Food Pioneers zijn ons culinair DNA, de aanjagers van creativiteit en innovatie in onze restaurants. Altijd in lijn met onze missie. Het resultaat: recepten waar we van genieten en gezond eten dat smaakt naar meer.

"Voeding biedt mogelijkheden om een waardevolle bijdrage te leveren aan welzijn van de mens, onze samenleving en de wereld"

Zij kozen voor Vitam:

BakerMcKenzie
Vlisco
VGZ
Avrotros
Gemeente Maasdriel
JADS
Spaces
Gemeente Oss
Nieuwegein
Technische Unie
Bedrijfscatering bij Provincie Groningen

Bedrijfscatering bij Provincie Groningen

Sinds 2015 verzorgt VITAM de bedrijfscatering voor ruim 900 medewerkers van de Provincie Groningen. Hospitality is één van de belangrijkste speerpunten van de samenwerking en als resultaat won de afdeling Facilitaire Zaken in 2018 de Facility Beleving Award!

Ziekenhuiscatering bij AMC

Ziekenhuiscatering bij AMC

Het AMC (Academisch Medisch Centrum) is één van de acht universitair medische centra van Nederland. Op het gebied van de academische geneeskunde behoort het tot de internationale top en het is met ruim 1000 bedden het grootste ziekenhuis van Amsterdam.

De vitaliteit op jouw werkvloer verbeteren?

De vitaliteit op jouw (thuis)werkvloer verbeteren?

Leer meer over dé 3 ingrediënten voor een vitaal (thuis)kantoor.

Download de gratis whitepaper!

Laatste nieuws en blogs

  • Fairtrade: om (h)eerlijk te zijn! (+ Moederdag recept!)

    Je hebt het vast al voorbij zien komen, maar deze week vindt de voorjaarseditie van de Fairtrade week plaats. In deze week is er extra aandacht voor eerlijke producten en daar doet Vitam natuurlijk graag aan mee!

  • Vitaal thuiswerken: zo doe je dat!

    In Nederland werken we gemiddeld zo’n 32 tot 40 uur per week. Velen van ons werken normaliter in een kantooromgeving, maar doen dit nu vanwege de coronamaatregelen zo veel mogelijk vanuit huis. De voorspelling is dat we in de toekomst ook steeds meer zullen gaan  thuiswerken. Alle redenen dus voor…

  • Het lekkerste oranje (bij)gerecht op Koningsdag (+ recept)

    Gasten van onze restaurants zijn welbekend met onze dagelijks verse en rijk gevulde saladebars. Eén van de componenten die het altijd goed doet, is onze frisse wortelsalade met hazelnoot. Ter ere van Koningsdag én omdat veel gasten in verband met het coronavirus al enige tijd niet hebben kunnen…

Nieuwsgierig hoe onze catering op jouw locatie eruit zal zien?

We maken graag vrijblijvend kennis met je in een van onze restaurants!

Laten we kennismaken!