Wij spelen dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten; daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is Vitam in 2003 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we op basis van De Vitam Vijf. Samen met onze opdrachtgevers werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening.
Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.
Benieuwd hoe Vitam omgaat met de COVID-19 maatregelen op locatie? Lees hier meer.
Wat zijn de trends die invloed hebben op de manier waarop cateraars hun dienstverlening invullen? Je leest er alles over in dit rapport.
Ontmoet onze collega Eric Stoel! Hij werkt als barista in het M-Mediagebouw in Hilversum. Eric is vanaf zijn geboorte doof en staat daarom bekend als 'Gebaarista'.
In een eerdere blog bespraken we de voordelen voor werkgevers bij het investeren in vitaliteit. Maar vitaliteit verbeteren heeft natuurlijk ook een hoop voordelen voor medewerkers zelf. In deze blog delen we er zes.
Vitaal thuiswerken met de zeven korte oefeningen van 'Blijf zit na een lange zit'.
Volg ons op social media
Meld je aan voor de Vitale Update en laat je inspireren door gezonde foodtrends, nieuwe concepten en vitaliteitstips.
© 2021 Vitam | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy verklaring