Vitam in cijfers-2

De ondernemende cateraar

Samenwerken met opdrachtgevers aan vitale mensen in een vitale wereld.

Wij spelen dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten; daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is Vitam in 2003 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we met ons basisrecept Lekker. Vitaal. Ondernemend.

Samen met onze opdrachtgever werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening. Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.

Zij kozen voor Vitam:

BakerMcKenzie
Vlisco
VGZ
Avrotros
Gemeente Maasdriel
JADS
Spaces
Gemeente Oss
Nieuwegein
Technische Unie
DelftsePoort-logo

Laatste nieuws en blogs

  • Viva la Vida! Vitam neemt je mee op vakantie naar Spanje

    Viva la Vida! Het zonnige Spanje waar je lekker op het strand ligt met een sangria, s’avonds vrolijke salsamuziek op straat wordt gespeeld en in een gezellige cafería nacho’s met pittige pepers bestellen. Deze week brengt het Vitam het zonnige Spanje naar onze bedrijfsrestaurants! Hasta la vista!

  • Ghia Mas! Vitam neemt je mee op vakantie naar Griekenland

    Ghia Mas! Oftewel proost op het leven! De Grieken genieten van het leven met een glas goede wijn en lekker eten. Het land kent natuurlijk meerdere mooie aspecten dan alleen smakelijk eten. Het land heeft een rijke historie met bekende legendes uit de Oudheid, zoals Hercules, Odyssee en Archiles.…

  • Ciao Bella! Vitam neemt je mee op vakantie naar Italië

    Bella Italia! Italië is natuurlijk onmisbaar in het rijtje favoriete vakantiebestemmingen van de Nederlanders. Het land heeft vele mooie kenmerken: de prachtige natuur, de helderblauwe zeeën, de Oudheid, gastvrije mensen en natuurlijk de bekende Italiaanse keuken. Bij Vitam zijn deze week dan ook…

Nieuwsgierig hoe onze catering op jouw locatie eruit zal zien?

We nodigen je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!

Laten we kennismaken!