Vitam in cijfers

De ondernemende cateraar

Samenwerken met opdrachtgevers aan vitale mensen in een vitale wereld

Als facilitaire horecadienstverlener spelen wij dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten, daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is Vitam in 2003 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we op basis van De Vitam Vijf. Samen met onze opdrachtgevers werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening.

Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.

Trendrapport bedrijfscatering 2022

In dit trendrapport gaan we in op veranderingen in de bedrijfscatering en hoe wij er op in spelen. Wij geloven dat er volop mogelijkheden zijn om als organisatie in te spelen op het hybride werken en je F&B-beleid daarin mee te laten gaan.

Zij kozen voor Vitam:

BakerMcKenzie
Vlisco
VGZ
Avrotros
Gemeente Maasdriel
Spaces
Gemeente Oss
Nieuwegein
Technische Unie
Amsterdam-UMC400x400
Reade logo

Laatste nieuws en blogs

  • Zo eet je gezond op je thuiswerkdag!

    Heb jij goede voornemens voor 2022? En hoort gezonder eten daar ook bij? Klinkt goed! Als ondernemende cateraar zijn wij dagelijks mee bezig met lekkere en verantwoorde voeding, maar weten we ook dat het soms moeilijk vol te houden is. Zeker in deze tijd waarin er veel thuis wordt gewerkt en je…

  • Vitam wordt partner van Stichting AANtWERK

    Onlangs heeft Vitam zich aangesloten bij AANtWERK. Dit is een platform voor inclusief ondernemen in Noord-Oost Brabant waar werkgevers elkaar tijdens evenementen en workshops inspireren op het gebied van inclusief ondernemen. 

  • Stichting Vitam Doet Goed maakt ruim 270 gezinnen blij met een verse maaltijd voor de feestdagen

    In Nederland leven bijna een miljoen mensen onder de armoedegrens. Gelukkig helpen Voedselbanken een deel van deze mensen door voedsel te doneren. Ook Stichting Vitam Doet Goed leverde dit jaar een bijdrage en heeft vorige week maaltijdpakketten gedoneerd aan de Voedselbank in Den Bosch.

Nieuwsgierig hoe onze catering op jouw locatie eruit zal zien?

We nodigen je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!

Laten we kennismaken!