Vitam in cijfers

De ondernemende cateraar

Samenwerken met opdrachtgevers aan vitale mensen in een vitale wereld

Als dé facilitaire horecadienstverlener spelen  wij dagelijks een rol in het eetgedrag van onze tienduizenden gasten, daarom vinden wij het niet meer dan logisch om onze verantwoordelijkheid te nemen en hen – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Sterker nog: vanuit dat streven is Vitam in 2003 opgericht. Als ondernemende cateraar werken we daarom dagelijks vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we op basis van De Vitam Vijf. Samen met onze opdrachtgevers werken we continu aan de optimale invulling van onze dienstverlening.

Naast de ontzorging binnen het restaurant, dragen we zo ook bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en ‘employer branding’. Ons ondernemerschap is de manier waarop we dat realiseren: Van ondernemerschap bij onze teams op locatie en de hechte samenwerking met onze opdrachtgevers, tot de manier waarop we onze organisatie inrichten, uitbouwen en vernieuwen.
Benieuwd hoe Vitam omgaat met de COVID-19 maatregelen op locatie? Lees hier meer.

Trendrapport bedrijfscatering 2021

Wat zijn de trends die invloed hebben op de manier waarop cateraars hun dienstverlening invullen? Je leest er alles over in dit rapport.

Zij kozen voor Vitam:

BakerMcKenzie
Vlisco
VGZ
Avrotros
Gemeente Maasdriel
Spaces
Gemeente Oss
Nieuwegein
Technische Unie
DelftsePoort-logo
Amsterdam-UMC400x400

Laatste nieuws en blogs

  • Gezond eten proeven met Vitam op basisschool De Wegwijzer

    In maart vond bij basisschool De Wegwijzer in Lomm de proefweek van het concept ‘Gezonde basisschool van de Toekomst’ plaats. Vitam was door gemeente Venlo – waar wij de cateringdienstverlening verzorgen – gevraagd daar een bijdrage aan te leveren. 

  • Zinnige tijdsbesteding - Dagboek van Vitammers bij Philadelphia

    In een eerdere blog vertelden we jullie al meer over Vitammers die hun tijd zinvol besteden door vrijwilligerswerk te doen bij Aafje. Naast de collega’s die aan de slag zijn gegaan bij deze zorginstelling in regio Rotterdam, zijn er ook Vitammers die zich hebben aangemeld om mee te helpen op…

  • Innovatieplatform Groente wil Nederland helpen gezonder te eten

    Nederlanders eten veel te weinig groente. Omdat dit te veranderen is een nieuwe marktbenadering nodig, vindt Herman Peppelenbos, lector Groene Gezondheid van HAS Hogeschool. Samen met The Food Foundry, een organisatie die veelbelovende food start-ups ondersteunt met scale-up en route-to-market, is…

Nieuwsgierig hoe onze catering op jouw locatie eruit zal zien?

We nodigen je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!

Laten we kennismaken!