logo-vitam
  • Altijd en overal
    • Op het werk
    • Op de campus
    • In de zorg
    • In de horeca
  • Vitale wereld
    • Gezonde voeding
    • MVO en duurzaamheid
    • Circulair ondernemen
    • Vitaliteit
    • Lokaal
    • Sociaal ondernemen
  • Over Vitam
    • Ontdek Vitam
    • Ondernemerschap
    • Stichting Vitam Doet Goed
  • Inspiratie
    • Blog
    • Leestafel
    • Cases
    • Receptenboek
  • Werken bij
  • Contact
    search-icon-white
    icn-close-white
    • Altijd en overal
      • Op het werk
      • Op de campus
      • In de zorg
      • In de horeca
    • Vitale wereld
      • Gezonde voeding
      • MVO en duurzaamheid
      • Circulair ondernemen
      • Vitaliteit
      • Lokaal
      • Sociaal ondernemen
    • Over Vitam
      • Ontdek Vitam
      • Ondernemerschap
      • Stichting Vitam Doet Goed
    • Inspiratie
      • Blog
      • Leestafel
      • Cases
      • Receptenboek
    • Werken bij
    • Contact
      search-icon-white
      icn-close-white
      https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/SDyVTO4V2XA

      Food Pioneers: Ons culinaire DNA

      Om iedere dag écht eten te kunnen bieden en vers te koken op al onze locaties, bieden de Vitam Food Pioneers volop inspiratie aan alle medewerkers. Deze Food Pioneers zijn onze beste chef-koks met veel culinaire kennis en ervaring, die zij graag delen met hun collega’s. Het is hun doel om alle medewerkers te inspireren en motiveren om steeds weer met het meest creatieve aanbod te komen beschikken. Dit doen zij niet alleen door recepten te delen, maar ook door collega’s op de locaties te trainen, door kookstudio’s te geven aan alle Vitam-medewerkers, door tips te delen over het voorkomen van verspilling en door culinaire wonderen te verrichten bij evenementen.

      Daarnaast ontwikkelen zij samen met de marketingafdeling nieuwe concepten en modules die passen binnen de visie van Vitam en aansluiten bij de trends in de markt. En natuurlijk zorgen zij ervoor dat deze concepten en modules perfect worden uitgerold in de restaurants!

      Benieuwd naar de culinaire passie van onze Food Pioneers? Ze stellen zich graag aan je voor!

      Peter

      Peter Nass

      Ik ben gefascineerd  door de Italiaanse en Aziatische keuken. Vooral de eenvoud van de gerechten spreekt me enorm aan: de kunst van het weglaten. Ik werk graag met producten uit het seizoen, vanwege hun eerlijke karakter en pure smaken.

      Peter’s trots is onze eigen lijn ‘Good Food'. Alle producten zijn 100% natuurlijk, volledig transparant en altijd met aandacht voor dier en milieu. Goed eten dat smaakt naar meer!

      Onze Good Food producten
      Rob

      Rob Kramer

      Klassiek met een moderne twist; dat beschrijft mijn stijl het beste. Ik ben dan ook groot fan van de Franse keuken om zijn bourgondische karakter met klassieke combinaties en technieken.

      Rob won met zijn Winter Wonderland de eerste prijs voor het lekkerste stamppotje op de Horecava 2019.
       
       

      Het recept van Rob
      Roland

      Roland Biermans

      Lekker in je vel zitten, daar doe ik het voor. Mijn kookmotto is ‘Joie de Vivre’, dat is Frans voor ‘levensvreugde’. Zo ben ik groot fan van een lekkere dikke hamburger gemaakt met kwalitatieve streekproducten, daar wordt iedereen toch gelukkig van?

      Roland blogde tijdens de ‘Week van de Circulaire Economie’ elke dag over zijn minimal waste aanpak bij de Gemeente Venlo.

      Minimal waste blogs van Roland
      Juriaan

      Juriaan Swanink

      Als kind was de keuken al mijn favoriete plek. Nu, als vader en Food Pioneer is hier nog niks aan veranderd. Mijn favoriete keukens zijn de Franse, Hollandse, Italiaanse en Thaise keuken. Kiezen kan écht niet, combineren wel!

      Juriaan won met zijn Vis op het Droge de eerste prijs voor de lekkerste salade op de Horecava 2019.

      Het recept van Juriaan
      Amela

      Amela Ibrisimovic

      Ik word helemaal gelukkig als ik door middel van improvisatie en mijn creativiteit van alle restjes de meest smaakvolle gerechtjes maak. Wanneer ik kook gebeurt dat volledig op gevoel. Hierdoor draag ik bij aan een beter milieu, omdat er minder afval wordt weggegooid!

      Het recept van Amela
      Wouter

      Wouter Bos

      Food Pioneers zijn graag creatief bezig met seizoens- en streekproducten. Nieuwe trends op dit gebied vind ik altijd fascinerend, maar natuurlijk geef ik er wel altijd mijn eigen draai aan.

      Wouter won in de categorie 'Lekkerste Maaltijdsalade' met zijn 'Hollandse Oersalade' de tweede prijs.

      Het recept van Wouter
      Jacobine

      Jacobine Bakker

      Gezond eten draait voor mij vooral om verse ingrediënten en balans. Ik hou van groenten en gezond koken, maar ik heb ook zeker mijn guilty (food) pleasures!

      Het recept van Jacobine
      Vince

      Vince Bouchier

      Het leukste aan koken vind ik het delen met anderen. Eten moet echt zijn, respect hebben voor het product door het beste eruit te halen en alles te gebruiken. Door te reizen en bij andere koks in de keuken te kijken wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

      De tip van Vince: Carrot cake
      Floris

      Floris Gerrits

      De uitdaging van Floris is om te koken met zo min mogelijk afval. Door zijn manier van werken serveert hij gevarieerder eten met minder verspilling. Hij kookt graag met  seizoensgebonden en lokale producten.

      Het recept van Floris
      Bjorn

      Björn Dekker

      Als Food Pioneer ben je constant aan het innoveren met voeding om met de minste middelen een meesterwerk te creëren. Zolang je het met volle overgave maakt, kun je trots zijn op jezelf.

      Het recept van Björn

      Neem contact op

      073-544 21 27

      info@vitam.nl

      Contactformulier

      Pers en media

      Bekijk onze vacatures

      BLIJF OP DE HOOGTE

      Lees onze blogs

      Volg ons op social media

      Facebook Instagram Linkedin YouTube icon1 Pinterest icon1 Logo Vimeo Vitam stijl

      AANMELDEN NIEUWSBRIEF

      Meld je aan voor de Vitale Update en laat je inspireren door gezonde foodtrends, nieuwe concepten en vitaliteitstips.

      © 2022 Vitam | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacyverklaring