Deli by Vitam

Altijd. Lekker en gezond. Flexibel.

Vitam verleidt mensen met lekker eten en drinken tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Altijd & overal. Als ondernemende cateraar bereiden wij het liefst de lunch vers op locatie, in het zicht van onze lunchgasten. Maar wij realiseren ons dat er locaties zijn waar een bemande-service een (financiële) uitdaging is, bijvoorbeeld door het ontbreken van keukenfaciliteiten, een wisselend of klein aantal lunchgebruikers of afwijkende openingstijden. Zeker in de huidige tijdsgeest is er extra behoefte aan flexibiliteit in verband met instabiele bezetting en aanwezigheid.

Gelukkig hebben wij ook voor die locaties een aantrekkelijke en flexibele cateringoplossing: Deli by Vitam! Zo voorzien wij nóg meer mensen van lekker en gezond eten op het werk.

Deli by Vitam is een onbemande cateringoplossing met een vers grab&go assortiment, dat wij op verschillende manieren presenteren. Van een gevulde koelkast tot een compleet uitgeruste market en van een box met samengestelde lunchpakketten tot een uitgebreid do-it-yourself buffet. De belegde broodjes, salades en soepen zijn hygiënisch per stuk verpakt en worden met de hand en liefde gemaakt. Onze producten hebben een kortere houdbaarheid dan andere met gas verpakte producten, maar zijn hierdoor wel een stuk smaakvoller.

Het aantal gebruikers en het gewenste assortiment vormen samen het uitgangspunt voor het bepalen van de best passende oplossing. Alle modules van Deli by Vitam kunnen naar wens en behoefte met elkaar óf met een bestaande cateringoplossing gecombineerd worden.

Wil jij jouw medewerkers laten genieten van een gezond ontbijt, een heerlijke lunch, een verse overwerkmaaltijd of een lekker tussendoortje? Deli by Vitam biedt overal en altijd de juiste oplossing:

Fridge | Buffet | Lockers | Market | Bestelsite | Delivery

Deli by Vitam

Altijd. Lekker en gezond. Flexibel.

Interesse in een onbemande cateringoplossing?

Geïnteresseerd in één van de bovengenoemde cateringoplossingen? Neem contact op via onderstaand formulier.