Lunch veilig op het werk!

De cateringwereld zoals we deze kennen is niet meer normaal. Vijf dagen op kantoor werken, ongedwongen met alle collega’s gezellig lunchen in het bedrijfsrestaurant en onverpakte presentatie zijn niet meer normaal.
Tegelijkertijd zien wij als ondernemende cateraar kansen. Het nieuwe normaal daagt ons uit op zoek te gaan naar nieuwe duurzame initiatieven in onze restaurants, vraagt van ons mee te denken in het creëren van oprechte verbindingen en meer dan ooit is gezonde voeding de basis van een goede weerstand.
Wij garanderen een gastvrije en veilige dienstverlening met inachtneming van de coronamaatregelen.

Vitam - Buffet - warme snacks-2

Lunchen in de anderhalve meter restaurants van Vitam

We hebben de hele klantreis van een gast onder de loep genomen en op elk moment een keuze gemaakt om veiligheid te garanderen. Van pauzerondes om piekdrukte te voorkomen tot het werken met handschoenen. Dit zijn een aantal keuzes voor een anderhalve meter restaurants bij Vitam, waarbij vooral hygiëne en versbeleving centraal staan. 

  • Wie de schoen past, trekt hem aan. Wij verplichten het gebruik van een handschoen, waardoor onze gasten toch zelf onderdelen in de uitgifte kunnen aanraken. 
  • Veilig eten en drinken. We bieden items voor gemeenschappelijk gebruik aan als monoverpakking, creëren looproutes, waarborgen we de anderhalve meter afstand regel en onze Restaurant teams dragen gezichtsmaskers bedoeld voor de horeca.
  • To go producten. We bieden bij elk onderdeel in onze uitgifte ook een meeneemvariant aan voor gasten die niet in het restaurant willen of kunnen lunchen.
  • Pick-up points. Gasten kunnen lunches bestellen via een website en deze ophalen bij een pick-up point op het door hun gewenste moment.

Corona-proof restaurantomgeving

Nieuwsgierig naar onze initiatieven om de restaurants corona-proof te maken? Ontdek in de infographic  de aanpassingen die wij hebben gedaan, zodat onze gasten veilig bij ons kunnen blijven lunchen.

 

De ondernemende cateraar zit niet stil!

Daarnaast hebben we als ondernemende cateraar nieuwe bedrijfsactiviteiten opgezet. Zo leveren we gezonde lunches op het werk met onze zakelijke bezorging en bieden we een structurele oplossing voor kleine locaties met onze onbemande catering. Wij blijven de culinaire partner voor onze (nieuwe) opdrachtgevers!