Catering op locatie

VITAM heeft een bijzondere passie voor eten en drinken ontwikkeld. Dit proef je terug in de gerechten die wij dagelijks vers op al onze locaties bereiden.

Wij dagen ál onze zintuigen uit om een ultieme en originele ode aan de zintuigen van onze gasten te mogen brengen. Met liefde serveren wij aan onze gasten alsof wij voor vrienden thuis koken. En daar loop je altijd een stukje harder voor!

Sinds 2003 heeft VITAM verschillende restaurants en horecaconcepten ontwikkeld en geëxploiteerd. Een kort overzicht geeft een kijkje in de segmenten waarin VITAM actief is.

Bedrijfscatering

Onze roots liggen in de bedrijfscatering. In de afgelopen 14 jaar heeft VITAM de markt in beweging gekregen. Traditionele catering heeft plaatsgemaakt voor een aanpak met hospitality, maatwerk en versbereiding op locatie. Dit doen we door dagelijks te koken met verantwoorde, verse en natuurlijke producten van het seizoen.

Campus

vitam_campus

Een campus is dé ontmoetingsplek voor studenten, docenten, medewerkers en bezoekers. Een breed en internationaal publiek waarbij eten en drinken hen met elkaar verbindt. Gezonde en verantwoorde voeding staat centraal binnen campus catering. Waar kan dit beter dan direct bij de aankomende generatie?

Leisure

Idock

Met name in de randstad exploiteert VITAM diverse restaurants in de horeca, kunst en cultuur. Een groot project waar we trots op zijn is restaurant I-Dock in het centrum van Amsterdam. Liggend aan het IJ met een jachthaven en drijvend terras is dit een unieke (aanleg)plek in hartje Amsterdam.

Hospital

AMC

Het Food Court is een dynamische, open en transparante plek die medewerkers, bezoekers en patiënten van het AMC met elkaar verbindt. Het Food Court bestaat uit diverse ‘outlets’ met een eigen identiteit. Dit biedt iedere doelgroep een keuze te maken die bijdraagt aan zijn of haar eigen vitaliteit.