Parkcafé Groen

Park 20|20 in Hoofddorp spreekt tot ieders verbeelding: het delen van gemeenschappelijke duurzame waarden, de gezonde en groene werkomgeving en het circulaire denken. Duurzame waarden, werkplezier en economische groei ontmoeten elkaar op Park 20|20. Het businesspark in de Haarlemmermeer is wereldwijd de eerste fullservice Cradle to Cradle -werkomgeving.

In deze betekenisvolle community waar werkplezier en economische groei elkaar ontmoeten, beheert VITAM een inspirerende ontmoetingsplaats: Parkcafé Groen. Gezond genieten bij Parkcafé Groen betekent “Genieten op z’n Groenst!” Voor heerlijk biologisch eten ben je hier aan het juiste adres. Maar ook voor een snelle lunch of een goede kop koffie. 100% feelgood food met de meest smaakvolle en vers geoogste groenten uit eigen moestuin of seizoensproducten van lokale leveranciers.

Circulair werken betekent ook dat Parkcafé Groen zich bevindt in een pand dat volledig cradle to cradle is opgebouwd en gebruik maakt van duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie.