Good food:
onderscheidende producten
met een goed verhaal!

Bij VITAM willen we alleen het allerbeste voor onze gasten en daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe ideeën om ons assortiment nog verder te verduurzamen, te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Hiervoor zoeken we graag de samenwerking met onze ‘vrienden’ op. Samen met food partners ontwikkelen we bijzondere producten die passen bij de kernwaarden van Good Food: verantwoord bezig, met zorg voor dier en milieu, met natuurlijke ingrediënten en huisgemaakt. Puur, eerlijk en 100% transparant. Zo weten we precies van welke runderen ons vlees komt, waar onze tomaten gekweekt worden en welke ingrediënten er gebruikt worden om onze producten te maken.

Food Partner van VITAM worden?

Bij de selectie van onze food partners zijn we streng. Want, zo vinden wij, om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te ontwikkelen, moet je nou eenmaal wel aan een aantal strenge eisen kunnen voldoen. Een ‘vriend’ van Good Food word je dus niet zomaar. En daarom durven wij best te zeggen dat de producten van Good Food een verantwoorde keuze zijn. Altijd.

Good Food

Kernwaarden Good Food

Good Food is gebaseerd op vier kernwaarden: verantwoord bezig, zorg voor dier en milieu, natuurlijke ingrediënten en huisgemaakt.