Good food:
onderscheidende producten
met een goed verhaal!

Bij VITAM willen we alleen het allerbeste voor onze gasten en daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe ideeën om ons assortiment nog verder te verduurzamen, te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Hiervoor zoeken we graag de samenwerking met onze ‘vrienden’ op. Samen met food partners ontwikkelen we bijzondere producten die passen bij de kernwaarden van Good Food: verantwoord bezig, met zorg voor dier en milieu, met natuurlijke ingrediënten en huisgemaakt. Puur, eerlijk en 100% transparant. Zo weten we precies van welke runderen ons vlees komt, waar onze tomaten gekweekt worden en welke ingrediënten er gebruikt worden om onze producten te maken.

Food Partner van VITAM worden?

Bij de selectie van onze food partners zijn we streng. Want, zo vinden wij, om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te ontwikkelen, moet je nou eenmaal wel aan een aantal strenge eisen kunnen voldoen. Een ‘vriend’ van Good Food word je dus niet zomaar. En daarom durven wij best te zeggen dat de producten van Good Food een verantwoorde keuze zijn. Altijd.

Good food logo

Kernwaarden Good Food

Good Food is gebaseerd op vier kernwaarden: verantwoord bezig, zorg voor dier en milieu, natuurlijke ingrediënten en huisgemaakt.

Good food icon

Kies je voor een Good Food-product, dan kies je voor verantwoord. Onze producten dragen bij aan een gezonde en vitale levensstijl, dienen een sociaal doel of beschikken over een duurzaam kenmerk.

Good food icon

Duurzaamheid is één van de uitgangspunten van Good Food. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de producten van Good Food met de best mogelijke zorg voor dier en milieu geproduceerd worden.

Good food icon

Een Good Food-product is 100% eerlijk en van natuurlijke oorsprong. Puur van smaak en vrij van kunstmatige toevoegingen als e-nummers, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Good food icon

De producten zijn volledig volgens eigen receptuur. Bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met onze partners. Omdat wij zelf onderdeel van het productieproces zijn, bieden we met Good Food 100% transparantie.