Gezonde catering: wat houdt het in?

De innerlijke mens is ons uitgangspunt. In onze optiek is gezondheid hét thema voor de komende decennia. Maar wat verstaan wij eigenlijk onder gezonde voeding? Gezonde voeding bevat de optimale hoeveelheid en samenstelling van voedingstoffen en bevordert op deze manier de gezondheid. Een volwaardige voeding is gevarieerd met een goede balans in het binnenkrijgen van de juiste voedingstoffen en hoeveelheid energie.

Wij geloven in een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl is ons op het lijf geschreven. Wij geloven dat gezond leven een mindset is, die kan worden gerealiseerd door mensen bewust te maken van de voordelen van een gezonde levensstijl. In samenwerking met onze partners komen we tot een passende manier om onze gasten te verleiden tot gezonde keuzes!

Gezonde en verse producten

Concreet doen wij ons best om gezonde en verse producten te promoten door middel van vers presentatie, veel variatie, aantrekkelijke aanbiedingen en proeverijen. Wij helpen onze gasten om dagelijks voor voldoende groente en fruit te kiezen. Niet zozeer door het hen op te leggen of het zo hard mogelijk te schreeuwen, maar juist door het gemakkelijk te maken! Gezond eten moet lekker zijn, dat staat voorop, maar gemak en beschikbaarheid spelen ook een grote rol. Zo creëer je een gezonde levensstijl.

infographic gezond eten