Feel Good door diverse sociale initiatieven

Wij dragen graag ons steentje bij! Middels diverse sociale initiatieven geven wij graag iets terug aan de maatschappij. Zo schenken we EARTH water in al onze restaurants en steunen wij al jaren Villa Pardoes met de verkoop van onze Pardoes salade.

Sociale initiatieven VITAM

Waterput

Sinds 2014 bieden wij in al onze restaurants EARTH water aan. Hiermee vragen wij aandacht voor het wereldwijde tekort aan schoon drinkwater. 100% van de nettowinst van EARTH water wordt geïnvesteerd in duurzame watersystemen in gebieden waar deze het hardst nodig zijn.

Earth water logo

In 2015 hebben wij van de verkoop van EARTH water in onze restaurant een waterput laten bouwen in Bangladesh. De waterput is bij Char Kajal in Galachipa (Patuakhali, Bangladesh) gebouwd. Dit dorp heeft een groot gebrek aan schoon drinkwater en hiermee helpen wij gemiddeld 200 mensen aan water.

Sinds 2016 draagt VITAM bij aan het bouwen van water- en onderwijsvoorzieningen in Kameroen. Het ultieme doel is dat dorpsbewoners kunnen voorzien in hun eigen basisbehoeften zodat ook zij hun volle kracht kunnen benutten om het leven van zichzelf en dat van anderen te verbeteren.

Villa Pardoes

Al ruim 6 jaar draagt VITAM de kinderen van Villa Pardoes in Kaatsheuvel een warm hart toe met de verkoop van de Pardoes salade in onze restaurants. Van de verkoop van deze salade doneren wij jaarlijks een bedrag aan Villa Pardoes waarmee we vele gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten met de kinderen zodat ze even helemaal kunnen ontsnappen aan het idee van ziek zijn. Even geen dokters in witte jassen en verdriet, maar ontzorgd genieten! Zo hebben we samen met de kinderen smoothies van verse groenten en fruit gemaakt (en geproefd!). Met eigen gedecoreerde koksmutsen op waren zij voor één dag de sterren in de keuken!

Sven (8): “Een onvergetelijke vakantie met mijn familie dankzij de Pardoes salade”

Villa Pardoes