Spaces

Spaces is een high-end kantooromgeving, ingericht om ZZP-ers en andere innovatieve bedrijven een goede en flexibele werkplek te bieden, waarin ze de voordelen van een volwaardig kantoor ervaren. Binnen een Spaces-locatie bevinden zich meerdere kantoren, coworking- en vergaderruimtes.

De locaties van Spaces zijn gesitueerd op high-traffic (voornamelijk) A-locaties, zoals op de Zuidas en de Keizersgracht in Amsterdam. Sinds 2012 verzorgen wij op 9 Spaces locaties in Nederland de F&B gerelateerde services: koffiebars, restaurants, vergaderservices, banqueting en maatwerkaanvragen, zoals borrels en evenementen. In deze dynamische up-market omgeving die continu in beweging is wordt een hoog aanpassingsvermogen en een hoge mate van flexibiliteit en ondernemerschap van ons als Food & Beverage dienstverlener verwacht. Wij doen dit door de beste barista’s en chefs aan te nemen die zorgen voor een unieke beleving.

We werken nauw samen met Spaces en verzorgen evenementen en borrels. Op deze manier versterken we het community gevoel en verbinden we de verschillende huurders met elkaar.

Waarom de perfecte match met Vitam?
Spaces streeft continu naar een hoog niveau van gastvrijheid, service, kwaliteiten maatwerk. In deze dynamische up-marktet omgeving die continu in beweging staat, wordt een hoog aanpassingsvermogen en een hoge mate van flexibiliteit en ondernemerschap van ons als F&B dienstverlener verwacht zodat wij steeds weer (ad-hoc) in kunnen spelen op de immer veranderende wensen en behoeften van de opdrachtgever, haar huurders en gasten. En daar sluit de missie van Vitam goed bij aan: dagelijks verleiden wij de Spaces-members met lekker eten en drinken tot een gezonde en verantwoorde levensstijl.