Delftse Poort

Delftse Poort is een multi-tenant kantorencomplex, gelegen pal naast het Centraal Station van Rotterdam. Dit luxe pand met full-service dienstverlening biedt werkplekken voor iedereen, of je nu zzp’er bent of juist een groot bedrijf. Vitam is verantwoordelijk voor de F&B dienstverlening bij Delftse Poort, bestaande uit een luxe koffiebar, veelzijdig restaurant en banqueting op maat in het gehele pand.

Sinds 2017 verzorgen wij in het restaurant dagelijks de lunch voor 1000 personen. Het restaurant bestaat uit verschillende eilanden waar je de lekkerste gerechten kunt krijgen, allemaal 100% huisgemaakt met seizoensgebonden producten uit de regio. Geniet van onze welbekende poké bowl, samengesteld op basis van jouw eigen wensen, of ga voor een heerlijke curry of pad thai, met liefde bereidt door onze collega’s met Aziatische roots. Maar natuurlijk maken we ook à la minute de lekkerste broodjes of stel je jouw eigen salade samen in onze saladebar.

Bij de barista’s van onze stijlvolle koffiebar Roffa kun je terecht voor een smaakvolle kop koffie, centraal gelegen in het pand. Maar ook voor een broodje, tussendoortje, iets lekkers voor bij de koffie of een gezellige borrel kun je hier terecht. Bestel een lekker koud wijntje of ga voor een cocktail van de uitgebreide cocktailkaart. Het perfecte moment om samen te komen met collega’s en andere ondernemers uit het pand. Een ideale plek waar je successen kunt vieren en verhalen kunt delen.

Heb je een meeting gepland in één van de vergaderzalen of organiseer je een ontbijt, lunch, borrel of diner op kantoor? Met de banqueting service staan onze Vitam medewerkers in het gehele pand voor je klaar om jouw vergadering of bijeenkomst van eten en drinken te voorzien.

Waarom de perfecte match met Vitam?
Delftse Poort is meer dan alleen een goede werkplek: je traint daar bij de beste gym in Rotterdam, voor jouw auto of fiets is altijd voldoende parkeergelegenheid en je kan gebruik maken van extra services, zoals een pakketdienst of stomerijservice. Naast deze diensten in het pand hoort natuurlijk ook aantrekkelijke horeca, die onderscheidend, verrassend, duurzaam en gezond is - en die bovenal bijdraagt aan de beleving van hospitality en 5-sterren service. Als maatwerkspecialist en door de flexibele opzet kan Vitam invulling geven aan alle wensen van Delftse Poort.