Ontdek Vitam op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2019

9 jan 2019

Van woensdag 23 januari tot en met vrijdag 25 januari is Vitam aanwezig op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Een mooi moment om kennis te maken en te ontdekken wat Vitam voor jouw organisatie kan betekenen.

Als ondernemende cateraar is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. In onze restaurants zorgen we voor vitale verleiding door altijd mee te bewegen met de seizoenen, te werken met de allerbeste verse producten en met vernieuwende leveranciers. En daar vertellen we je graag meer over! Maar bovenal zijn we benieuwd wat er speelt in jouw organisatie en wat je plannen en uitdagingen voor het komende jaar zijn. 

Kom proeven!

Op de vakbeurs laten we je onze dienstverlening natuurlijk graag beleven. Bezoek onze stand (die natuurlijk zoveel mogelijk bestaat uit gerecycled materiaal!) en proef bijvoorbeeld de nieuwste toevoeging aan onze Good Food productenlijn: De Good Food Burger, die voor 30% uit champignons bestaat. Ook Harry Covèrt, ons volledig plantaardige concept, staat voor je klaar!  

Champion_burger

Visie op vitaliteit

Bij Vitam hebben we een duidelijke visie op vitaliteit op het werk. Vitaliteit gaat volgens ons over meer uit het leven willen én kunnen halen. Dit gaat veel verder dan gezonde voeding alleen. Tijdens de vakbeurs delen we ons enthousiasme over en de voordelen van een vitale leefstijl. Want precies over dit onderwerp geeft onze CEO Marlies Martens - samen met Ilona Huitink van Fitter Nederland - op woensdag 23 januari de lezing 'Hoe faciliteer je vitaliteit op de werkvloer?' (11.30 uur in zaal 1).

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2019

Ook is de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2019 het perfecte moment tijd om eens verder te praten. Iedere organisatie neemt een eigen vraag, behoefte, budget en doelgroep mee. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we de ultieme gastbeleving kunnen creëren binnen jouw restaurant.  

Van woensdag 23 januari tot en met vrijdag 25 januari vind je ons in hal 12 op stand D40. Meld je via deze link gratis aan. We zien er naar uit om kennis te maken!

Facilitair beurs

 

 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!

Download whitepaper: Vitaliteit op het werk

Deel dit blog in jouw netwerk: