Mooi begin van 2019 met de start bij TU/e!

2 jul 2018

Na het doorlopen van een Europese aanbesteding is de gunning voor de Food & Beverages services van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) definitief. Vanaf 1 januari 2019 zullen wij verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van alle Foodoutlets en banqueting activiteiten bij de TU/e.

Maatwerkconcept Campus: Food for Thought

De behoeften op het gebied van eten en drinken zijn de afgelopen sterk veranderd. De jongere generatie heeft andere wensen en – het mag geen verrassing zijn – gezond en lekker eten is hot! Succesvolle merken en producten zijn van vandaag en van de toekomst gebaseerd op ware verhalen. Transparant, oprecht en eerlijk.

Aansluitend op deze behoeften wisten we ons binnen het aanbestedingstraject te onderscheiden met het maatwerkconcept ‘Food for Thought’.

Food for Thought staat in de basis voor een sfeervolle ambiance en diversiteit. Voor flexibiliteit door altijd te blijven denken over nieuwe ontwikkelingen. En over goede voeding om te presteren. Daarnaast staat het concept ook voor ‘stof tot denken’. Gasten raken geïnspireerd om thuis eens wat anders te koken.

Vitam wist voor de TU/e een goede middenweg te bewandelen als het gaat om ‘vernieuwend versus vertrouwd'.

Monique Kuyck
Hoofd Operational Services TU/e

12 Foodoutlets, 5 gespecialiseerde concepten

De TU/e wilde een conceptuele invulling in de outlets, waarbij diversiteit en variatie zijn gegarandeerd. Het gedachtegoed ‘Food For Thought’ gaat in op alle doelstellingen waarbij de focus ligt op eenheid en diversiteit. Eenheid creëren we door de introductie van het restaurant ‘Campus Kitchen’ welke voorziet in de dagelijkse behoefte aan een betaalbare en gevarieerde lunch en wat geëxploiteerd wordt in vijf verschillende outlets. Diversiteit ontstaat door onze gespecialiseerde concepten zoals Deli, Bakery Café, Harry Covèrt en Grilzz.

De komende maanden staan in het teken van de voorbereidingen om per 1 januari 2019 te starten.

 

Meer lezen over duurzamere eetgewoontes? Download het E-book 'Doe mij maar vega!':E-book doe mij maar vega

Deel dit blog in jouw netwerk: