Vitam bezorgt!

Vitam zit als ondernemende cateraar niet stil! Met onze bezorgservice kunnen we onze lekkere en gezonde gerechten bij mensen gaan thuisbezorgen. Zo kan jij jouw medewerkers, een collega of iemand anders verblijden met één van de verschillende lunch-, vergader- en borrelboxen of met een leuke activiteit. 

Zo verleiden wij onze gasten met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl, altijd en overal!

Box by Vitam

Verras jouw collega's thuis of op kantoor met een box! We bieden een breed assortiment boxen aan voor een echt genietmoment voor thuis. Van ontbijtboxen tot aan lunchboxen, borrelboxen, complimentenboxen en vitaliteitsboxen. Makkelijk te bestellen en per post verstuurd door heel Nederland. 

Ontmoeten en verbinden @home

Hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers zich verbonden voelen? Juist in deze crisis is verbinden, genieten en ontspannen met collega’s heel belangrijk. Ondanks dat het lastig lijkt, zijn er vanuit huis ook verschillende mogelijkheden. Bekijk onze initiatieven die aan ontmoeten en verbinden bijdragen.